Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Kulcsatartó, az egyik legnépszerűbb ajándék

2014-03-24

Az ajándékozás az egyik legnemesebb emberi gesztus. Az ajándékok lehetnek kicsik, nagyok, azonban legtöbbször a szándék a fontos és nem az ajándék mérete vagy értéke. Habár mára kicsit sablonosnak tűnhet, a kulcstartók még mindig jó ajándéknak vagy kiegészítőnek számítanak más nagyobb ajándék mellé. Az ötletes kulcstartó jól néz ki és mindig emlékeztetni fogja az ajándékozott személyt arra, akitől kapta, hiszen érdemes olyan kulcstartót szerezni, amely valamilyen jelentéssel bír majd a másik személy számára.

Kulcsatartó, az egyik legnépszerűbb ajándék

A kulcstartók számos méretben, formában és színben léteznek. A feketétől a pirosig bármilyen színű kulcstartót megtalálhatunk. A forma általában valamilyen vicces figura vagy alak szokott lenni, hiszen a kulcstartó elsődleges funkciója a vicces tartalom átadása. A készítésük meglehetősen érdekes folyamat.

A kulcstartókon a cég logója, emblémája szerepelhet. Ez egy kiváló marketinges fogás, hiszen a kulcstartók igen népszerűek az emberek körében és könnyen reklámozhatjuk cégünket a segítségükkel. Az ilyen emblémás kulcstartók általában szita vagy tamponnyomással készülnek. Ez annyit takar, hogy egy speciális eljárás keretében a tartó valamelyik oldalára rányomják a kért logót, amely aztán végérvényesen rajtamarad a kulcstartón. Népszerű még a kétoldalas műanyag kulcstartó és a műgyantás matricás megoldás is, de síkfelületű kulcstartó készítése mindig szitanyomással történik.

A műgyantás matricás kulcstartók előnye, hogy nem tesznek kárt a környezetükben, például az autó fényezésében, ha a slusszkulccsal együtt használjuk őket és a nyitáskor hozzáérnek az ajtó felületéhez. Az emblémázás nem csak a cégek védjegye. Bármilyen egyedi emblémát vagy logót, esetleg feliratot elkészíthetünk mi magunk is, amelyet aztán leadhatunk egy kulcstartónyomással foglalkozó cégnek egyedi rendelés alapon. Az egyedi rendeléseket általában kiemelt fontossággal kezelik, mivel magasabb költségei vannak, és pontos határidő van megszabva a munkára. Az elkészült kulcstartó azonnal használatba vehető saját felhasználásra vagy elajándékozható egy kedves ismerősünk, esetleg egy családtag vagy élettárs számára. A kulcstartók továbbra is a legötletesebb ajándékok közé tartoznak, ha sikerül egy egyedi dizájnnal előállnunk, amelyre sokáig emlékezik majd az ajándékozott fél.