Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Kreatív ajándék ötletek szülinapra

2018-06-16

Ajándékozásra az év több időpontjában is szükség lehet. Rendszerint nem felejtjük el a születésnapokat, névnapokat, de a karácsony is olyan alkalom, amikor szívesen okozunk örömet szeretteinknek. De mi a helyzet akkor, ha marketing célú ajándékozás kerül szóba? A reklámajándékok remek választásnak bizonyulnak a céges image építésének érdekében, ráadásul segítségükkel a vásárlókkal, ügyfelekkel tartott kapcsolat is szorosabbra fűzhető. A kreatív ajándék ötletek szülinapra vagy akár reklámajándék gyanánt is megállják a helyüket, de vannak bizonyos szempontok, amelyekre mindenképpen megéri figyelni.

Kreatív ajándék ötletek szülinapra

Kreatív ajándék ötletek szülinapra, minden korosztálynak

Ajándékválasztás alkalmával nagyon fontos, hogy olyan darab mellett tegyük le a voksot, amely magas minőséget képvisel. Ez egyébként a reklámajándékokra is maximálisan igaz, pláne, hogy ezekkel a cégről alkotunk egyféle képet. A szezonális, rendszerint olcsóbb árkategóriás darabok esetében is megéri a megbízható minőséget választani. Legyen szó akár a felfújható vízi játékokról, a nyáron sokat használt törölközőkről, vagy a fesztiválokon szívesen osztogatott darabokról, ma már az elérhető árkategóriában is találhatunk minőségi megoldásokat.

Kreatív ajándék ötletek szülinapra: fontos a személyes töltet

Ha ajándékot kapunk, akkor azt rendszerint úgy szeretjük megélni, hogy közben érezzük, igazán fontosak vagyunk a másik számára. A kreatív ajándék ötletek szülinapra nem csak a személyességet hordozhatják magukban, hanem a humort vagy éppen a megajándékozott személyiségének egy-egy kiemelt momentumát. A reklámajándékok területén is fontos a célcsoport ismerete, de ilyenkor inkább érdemes valami olyat választani, ami jellemző a cégre, vagy például a kínált termékekre. A tetszés szerinti mintával, formában, méretben, alakban elérhető pendrive-ok például korszerű és rendkívül hasznos választásnak bizonyulnak. Mindegy, hogy a cél egyedi ajándékok születésnapra történő beszerzése, vagy a céges image-et építő reklámajándékok és a velük elérhető marketing tervek, a lényeg a minőség és a megbízhatóság kettősében rejlik.