Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Kitűzők utcára, rendezvényre

2016-09-04

Régóta terveztem, hogy reklámajándékok segítségével népszerűsítem a céget. Már néhányszor készíttettem az alkalmazottaknak pólót, vagy megleptem a céges ügyfeleket logózott ajándékcsomaggal, de most kifejezetten olyan ajándékot kerestem, amely olcsó és nagymennyiségű megrendelés esetén is megfizethető árkategóriát képvisel.

Kitűzők utcára, rendezvényre

Nem csak színes, trendi darabokat találtam a kínálatban, hanem olyan diszkrétebb típusokat is, amelyek akár céges rendezvény alkalmával is megállják a helyüket. Fontos szempont volt számomra, hogy online leadhassam megrendelésem, hiszen van éppen elég rohangálnivalóm a nap folyamán, egy további ügyintézés már aligha fért volna bele.

Így esett a választás az 1001reklamajandek.hu weboldalra, ahol rendkívül széles választékkal találtam szembe magam. Elsőre nem is tudtam dönteni, hogy végül a kitűzők bizonyulnak-e majd a legjobb választásnak, vagy valami egészen más irányba mozduljak el. A cég szakemberei segítséget nyújtottak abban, hogy megosztották velem saját tapasztalataikat, és rendkívül kedvező árajánlatot is kínáltak.

Így végül a kitűzők nyújtotta lehetőségeket választottam, de már most biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az első reklámajándék típus, amelyet a cégtől vettem igénybe. Ha megfizethető árakra van szüksége, és a széles választék sem elhanyagolható, akkor megéri körülnézni a portálon, ahol akár azonnal le is adhatja megrendelését, néhány kattintással. A reklámajándékok valóban sokat segítenek abban, hogy sikerüljön elérhető áron népszerűsíteni az értékesíteni kívántakat.