Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Kínos pillanatok!

2010-06-23

Egy kedves partnerünk visszatérő rendelőként kulcstartókat rendelt.

Olyan kulcstartókról van szó, amikben gombelemek biztosítják a világítást vagy az óra megjelenését. A kulcstartók mindkét oldalát kellett volna emblémázni. A látványterv elkészült, a partnerünk elfogadta azt. Eddig minden úgy történt, ahogy megszoktuk. De ekkor mintha valaki bekapcsolt volna egy rémálom gombot, és felfordult a világ.

Kínos pillanatok!

A sorban felmerülő problémák:

A termékekbe a készítéskor behelyezik az elemeket, majd elemestül állnak a raktárban. Állnak a nagykerben és várják a sorukat. Amikor ez a termék a nyomóhoz került, kiderült, hogy egyik elem sem működik már! A határidő persze szoros volt...  az elem csere plusz egy napot vesz igénybe.

 

Első kínos telefon

Az emblémázáskor felmerült egy probléma. Az A oldalra emblémázható a terv, a B oldalon viszont kezelőgombok vannak. Ez nem derült ki a nagyker által adott előzetes információkból.

 

Második kínos telefon: hova helyezzük ezt a logót, ami ide került volna?

A kulcstartót megfordítva egy újabb problémába ütköztünk, olyan problémába, amire nem tudtunk felkészülni, hiszen a nagykereskedés nem adott erre információt. A kulcstartó másik oldala w alakú kivágással rendelkezik.

 

Harmadik kínos telefon.

Sajnos ezekre a termékekre egy oldalas emblémázást terveztek, csak ezt senkivel nem közölték...