Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Kezdődik az őszi szezon

2012-08-16

Még közel két hét és hivatalosan vége a nyárnak. Érezni lehet hajnalban a nyitott ablaknál, hogy frissebb, csípősebb levegő tolul be, érezhetik a korán kelők, hogy reggelente tovább tart a levegő felmelegedése.

Kezdődik az őszi szezon

Ám ezzel koránt sincs vége a fesztiválos időszaknak, országszerte az őszi szezon is tele van jobbnál-jobb fesztiválokkal, rendezvényekkel, ami még mindig kiváló alkalmat ad cégeknek, alapítványoknak a megjelenéshez. A kreativitás a nyár elmúltával sem kophat meg, a reklámajándékok továbbra is bevetésre készen állnak.

Az őszi fesztiválok sorozata vár mindenkit, persze a reklámajándékok még felidézhetik a forró nyarat. Szüreti fesztiválok, borfesztiválok, Márton-napi fesztiválok, csokoládé fesztiválok, hogy csak szemezgessünk az országszerte megrendezésre kerülő őszi rendezvények sorozatából.

Milyen reklámajándékot lehet nyár végén, az ősz közeledtével adni?

Természetesen meg lehet őrizni a nyár hangulatát a nyakpántokkal, a színes, különféle emblémázási technikákkal elkészített karkötőkkel. Meg lehet őrizni a nyár hangulatát a lufikkal vagy a színes kulcstartókkal, papírtáskákkal, ceruzákkal, tollakkal.

Akik viszont úgy érzik, hogy nyár végén, az ősz kezdetével szívesen kötnék össze a reklámajándékozást őszi jellegű ajándékokkal, bátran bevethetik a textíliákat. A férfi női sálakat, póló helyett ingeket, kalapokat. Például a horgászsapka nyáron és ősszel egyaránt ideális.

Természetesen ez nem szentírás, hisz elsősorban a cégprofil és a kreatív igények határozzák meg milyen reklámajándékra esik a választás. Sőt, néha nem árt szakítani a hagyományokkal, épp csak a kreativitás és az egyediség jegyében.