Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Kezdjük az újévet egyedi naptárral!

2017-01-03

A sablonos, szürke naptárak nem keltenek bennünk túlságosan pozitív érzéseket, pláne, hogyha mindez társul azzal, a néha kicsit lehangoló tudattal, hogy mindjárt itt a január. A karácsony már csak a hátunk mögött kullog, a Szilveszter emlékét is csak a konfettik őrzik…. A robot pedig folytatódik tovább. Ám az egyedi naptárral átfordíthatjuk, ezeket a negatív érzéseket, és segíthetünk azon, hogy nekünk, igazán jól, vidáman induljon az év! Hogy miért?

Kezdjük az újévet egyedi naptárral!

Egyrészt, mert a naptár stílusa teljesen a mi ízlésünk szerint alakítható. A lehetséges fotók, képek, vagy épp szimbólumok a mi képzeletünkre vannak bízva. Ez pedig azt jelenti, hogy az egyedi naptár minden oldalán egy keveset visszatükröz belőlünk, az általunk megjeleníteni kívánt érzésekből, pillanatokból. Másrészt az egyedi naptár ebben a formában nem csak használati tárggyá válik, mely jó szolgálatot tehet nekünk, hanem egyben dísztárggyá is avanzsál.

Egészen biztos, hogy a következő esztendő előtt az előző év egyedi naptárát eltesszük emlékbe, ezzel is megőrizve az év általunk rajzolt mementóit. Az egyedi naptár valóban a mi karakterünket, személyiségünket adja vissza, illetve annak egy szeletét, amely a környezetünkre is pozitív hatást gyakorolhat. Arról az egyszerű előnyről meg nem is beszélve, hogy nem kell az előre legyártott, unásig ismételt, sablonos, szürke lapokat hétről hétre nézegetni, amitől még a legvidámabb ember is hamar lehangolttá válik. Az egyedi naptár nyújtotta variálhatóság azon túl, hogy színessé, érdekessé teszi a kalendárium lapjait, pontosan hozzánk, a mi egyéniségünkhöz szól.