Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Karácsonyra kulcstartót! Normális?

2019-12-28

Találkozott már olyan szóróajándékkal, aminek a láttán még a szusz is önben rekedt? Valószínűleg igen. Ékes példája ennek a döbbenetnek a szeretet ünnepére nagy elánnal és lelkesedéssel átadott kulcstartó. Hogy mi – kérdezheti felhúzott szemöldökökkel és igen, a felháborodása jogos. Hozzá kell tenni persze, hogy a kulcstartók szegmense nem homogén, tehát akadnak olyan míves kivitelű variációk, sőt konkrétan karácsonyra tervezett alternatívák, amik megállhatják a helyüket az emblémázott reklámajándékok között, de azért mégsem feltétlenül ez a fajta hozzáállás az, ami kifizetődő. Hiszen mi a legfontosabb akkor, amikor meglepetést kíván okozni? Az, hogy ez lehetőleg negatív következmények nélkül létrejöjjön. Nem is olyan könnyű idáig eljutni, főleg kreativitás és leleményesség nélkül.

Karácsonyra kulcstartót! Normális?

A helyzet az, hogy nincs új a nap alatt, már ami a szóróajándékok világát illeti. Mindig jönnek újabb ötletek és vannak közöttük olyanok, amik aztán óriási sikert aratnak, de az örökös tagok mégsem söpörhetőek félre. A bögrék, írószerek vagy éppen pólók olyan variánsok, amik már évtizedek óta jól szerepelnek, már ami a logózhatóságukat illeti. Ám nem mindegy a tálalás, az átadás milyensége és persze az embléma megjelenése is prioritást élvez. Láthatja, hogy viszonylag összetett témáról van szó, amit lerendezhet néhány vállrándítással, de ebben az esetben a legjobb, ha sikerrel nem számol. Sőt, ennél nagyobb hátrány is érheti, mert különösen a karácsonyi időszakban kifejezetten érzékenyek és kiélezettek az emberek, pláne ha az ajándékozás kerül a figyelem célkeresztjébe. Nyilván nem arról van szó, hogy karácsony szent ünnepén vállalhatatlan költségekbe kell vernie magát. Nem feltétlenül az a jó ötlet, ami megfizethetetlen, sőt. A kínálatunkban megannyi pénztárcabarát mégis kreatív verziót találhat, amik maradéktalanul megállják a helyüket a csillagszórók lángjának fényében.

A karácsonyi reklámajándék sikerének titka a személyre szabottság!

A kulcstartó akkor kiváló ötlet, ha partneréről tudja, hogy igazi gyűjtő, aki rajong a különböző alakú, formájú kulcstartókért. Ám minden más esetben érdemes kerülnie a bántó sablonitást és ildomos előnyben részesíteni a törődéssel átitatott kreativitást.