Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Karácsonyi tasakot a megvásárolt termékekhez? Persze, hogy igen!

2019-11-12

A karácsonyi tasak bevezetése az emberes hónapok beköszöntével kifejezetten jó, hangulatos és figyelmes ötlet. Nézze meg, hogy miként reagálnak a vevői erre a gesztusra, hogy hogyan csillan fel a szemük akkor, amikor megpillantják a zacskóra nyomott csillagszóró, fenyőfa vagy éppen ajándékdoboz mintákat. A várakozás ettől a perctől szó szerint testet ölt, s ezt a folyamatot elősegítheti azzal, ha a kosárba helyezett árukat végül egy ilyen karácsonyra szabott tasakban szállásolja el. Ezek azok a tartók, amiket a vásárlók otthonukban nem dobnak ki, sőt őrizgetnek, esetleg újra és újra felhasználják őket. A kiváltott hatás ennyire mély lehet, éppen ezért nem ildomos kihagynia ezt a lehetőséget.

Karácsonyi tasakot a megvásárolt termékekhez? Persze, hogy igen!

Karácsonyra szabott tasak

Természetesen a gesztus megteremtéséhez anyagi befektetésre van szüksége, amit nem kerülhet el, különösen, hogy a tasakok árát nem építheti be a befolyó költségekbe. Ám ennyi áldozatot nagyon is megér ez az ötlet, ugyanis sokkal többet nyerhet általa, mint amennyit kiadott érte.

A beszerezhető termékek nagyságától függően több méret legyártatásában érdemes gondolkodnia, hogy minden helyzetre legyen a keze ügyében egy zacskózhatóan stabil megoldás. A tasak azért kiváló alternatíva, a fenti pozitívumokon kívül, mert ellenállhatatlan módon töltheti be, reklámozási feladatkörét. Hiszen a tasakra azt nyomtathat, amit csak akar - a karácsonyi mintákon kívül, természetesen. Azaz helyet kaphat cége logója, emblémája, ezzel is hirdetve vállalatát, öregbítve hírnevét. Nyilván aki épp önnél költi a pénzét, annak ez a fajta marketing tevékenység nem releváns, mert eleve önhöz hűséges, viszont a tasakok újabb tulajdonsága, hogy kézről-kézre járnak, azaz a reklámajándék könnyen lehet, hogy végül olyasvalakinél köt ki, aki ezidáig nem ismerte a tevékenységét. Arról nem is szólva, hogy törzsvevői számára határozottan pozitív és egyben megtisztelő megerősítéssé avanzsálhat a figyelmessége. Egyfajta köszönetnek is tekinthetik, köszönetképpen azért, hogy önhöz járnak.

Száz szónak is egy a vége, a karácsonyi motívumokkal díszített tasak bevetése, mely vállalata emblémáját is megjeleníti kitűnő, megtérülő üzleti stratégia és elismerésre méltó emberi figyelmesség.