Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Karácsonyi dekorációs ötletek

2016-12-16

A dekoráció az év egészében jó, ha részét képezi cégünk életének. A stílusunknak megfelelő dekorok kiválasztása, a vállalat tereinek színesebbé, otthonosabbá tétele olyan, ki nem mondott elvárás, ami sokkal barátságosabbá képes tenni a munkahelyi légkört. Ez különösen igaz, hogyha a karácsony közeleg, s már esetleg a küszöbünkön kopogtat a tél legbecsesebb ünnepe. A karácsonyi dekorációs ötletek segítségével egyszerre varázsolhatunk ünnepi hangulatot, és tehetjük még szívhez szólóbbá a céges atmoszférát.

Karácsonyi dekorációs ötletek

Ez nem lényegtelen szempont akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az ünnepek közeledtével ez, a családias légkör megkönnyítheti a munkával töltött napokat. Természetes, hogy ilyenkor a legtöbben fejben, és szívben is már az otthonukban járnak, tervezgetnek, s készülődnek az ünnepre. A karácsonyi dekorációs ötletek a díszektől, a fagyöngyökön át, a gyertyatartókon keresztül gyakorlatilag a végtelenségig sorolhatóak.

A kellékeknek gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhatnak határt. Ami, azonban egészen biztos, hogy utánozhatatlanná teszi a karácsonyi dekorációs ötleteinket az az emblémázás. Céges dekor vállalati emlémával ellátva? Persze! Így aztán a karácsonyi dekorációs ötletek rögtön „személyiséget” öltenek, viseletük a céges mintákat, színeket tükrözik, ezzel is személyesebbé varázsolva az ünnepi időszakot.

Bónuszként a karácsonyi dekorációs ötletek vállalati emblémával ellátva kitűnő reklámajándékok partnereknek, dolgozóknak egyaránt. Akár instant meglepetésnek is hívhatjuk ezt a megoldást, hiszen kettő, de inkább három az egyben: ajándék, dekoráció, és ünnepi hangulatot teremt.