Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Jöhet a szóróajándék adventkor?

2019-12-14

A szóróajándék adventkor az ünnep hangulatát kell, hogy megtestesítse, legalábbis ezen a nyomvonalon érdemes elindulnia. A hétköznapi megoldások az esztendő egészében szóba jöhetnek, viszont a karácsonyhoz közeledve nem kérdéses, hogy a direkt erre az időszakra specializált variációk elsőbbséget élveznek. Több módon is megközelítheti ezt a kérdést: egyrészt alapozhat olyan reklámajándékokra, amik speciálisan az ünnephez kötöttek például dekorációs elemek, hógömbök stb. Másrészt úgy is határozhat, hogy nem kifejezetten “karácsonyos” ám igazán hasznos, értékes meglepetésekkel rukkol elő. Önmagában az odafigyelés ténye sikeressé varázsolhatja ténykedését, de a legjobb, ha maradéktalanul kihasználja a helyzet adta előnyöket.

Jöhet a szóróajándék adventkor?

Az év végén, az advent beköszöntekor a hála, a köszönetnyilvánítás és az egymáshoz való törődő odafordulás alapvető és kikerülhetetlen. Ebben a periódusban azok az üzletfelei, partnerei is eszébe juthatnak, akiknek pusztán meg kívánja köszönni az együttműködést, vagy akik valamilyen téren főszerepet játszottak, játszanak céges életében. Nem mindegy, hogy milyen tárgyakat jelöl ki szóróajándéknak, mert néhány sablonos döntéssel vagy félrenyúlással kifejezetten rosszul járhat. Egyetlen veszély leselkedik önre ezen a területen, ez pedig a szokás hatalma, vagyis hogy olyan kiegészítőkre voksol, amik tradicionálisak a reklámajándékok világában. Hogy mi ezekkel a gond? Alapvetően semmi, viszont tucattermékek, azaz előfordulhat, hogy a szekrény mélyén kötnek ki vagy éppen a süllyesztőben elfeledve. Egyetlen kis csavarral, mégpedig a kreativitás felhasználásával, azonban a hagyományos ötletek is vadonatúj, vonzó köntösbe bújtathatóak.

A szóróajándék adventkor többről szól, mint a reklámozás!

Nyilvánvaló, hogy a szóróajándékok célja cége, szolgáltatása hirdetése, mégpedig jól észlelhető, érzékelhető módon. Ezzel nincsen probléma, viszont míg az év más szakaszaiban apellálhat pusztán ennek az elérésére, addig adventkor az emberek többet várnak, remélnek. Ha ezt a pluszt, ezt a többletet bele tudja csempészni a megvalósítás fázisába, akkor az eredményesség, a siker garantálható, ahogy az ünnepi hangulat megteremtése sem lehet kérdéses.