Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Jó ötlet a karácsonyi témájú emblémázás?

2019-12-21

A karácsonyi témájú emblémázás népszerű megoldás, s valóban eredményes ötlet, ráadásul minimum duplán. Hogy miért? Egyrészt, ha ideális ajándékot választ a logózásra, akkor garantálhatja, hogy figyelmessége hatékonyan járulhat hozzá cége hirdetéséhez. Másrészt az odafordulásával karácsony alkalmából is meglepheti partnereit, üzletfeleit, ami egy olyan bónusz pozitívum, ami kivétel nélkül szívmelengető érzéseket és reakciókat generál. Ki ne örülne annak, ha gondolnak rá? Márpedig egy telitalálatos szóróajándékkal, például karácsonyi témájú emblémázással pontosan erről a törődésről tehet kézzel fogható tanúbizonyságot.

Jó ötlet a karácsonyi témájú emblémázás?

De elegendő pusztán a karácsonyra való hivatkozás a sikerhez? Nyilván nem. Az alkalom adott, de az előnyök kiaknázásához több kell néhány ünnepi motívumnál. Először is mérvadó, hogy milyen jellegű reklámajándékban gondolkodik. Bár felsorolhatnánk megannyi TOP listás variációt az örök klasszikusoktól kezdve (bögre, írószer) az extrább variációkig (pendrive, power bank), ám valójában az a variáns tekinthető tökéletesnek, ami személyre vagy cégprofilra szabott. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy néhány releváns információval a tarsolyában olyan reklámajándékra tehet szert, ami garantáltan elégedettséget generál a meglepett felekben. Önmagában már az a tény nagyon vonzó, hogy időt, és energiát szán a kiválasztásra és kitalálásra, hát ha még ehhez egy csokornyi karácsonyi jókívánság is társul, akkor készen van az ellenállhatatlan képlet.

A karácsonyi témájú emblémázás csak az ünnep idején juthat főszerephez?

Nyilván a konkrétan karácsonyra hangolt reklámajándékok (például dekorációs elemek, díszek, gyertyák stb.) kizárólag az adventi periódusban kerülhetnek a figyelem célkeresztjébe, ám ez evidens és ezzel a forgatókönyvvel bátran tervezhet. Ha, azonban azt szeretné, hogy a figyelmessége az év egészében kézről-kézre járjon, akkor a legjobb, ha olyan szóróajándékot preferál, ami nem kötődik szorosan az ünnephez, viszont megfelelő csomagolás mellett karácsonyi ajándékként is megállja a helyét. Ezzel az aprócska trükkel sokszorosan jól járhat, hiszen olyan logózott tárggyal lepheti meg partnereit, mely ajándéknak is tökéletes, ám hasznossága túlmutat a csillagszórók fényén.