Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Jegyzettömb készítés

2013-10-18

A jegyzettömbök könnyebbé teszik a mindennapi életünket. Listát írunk a bevásárláshoz, feljegyzünk telefonszámokat, elérhetőségeket, vagy éppen a rádióban hallott receptet. Nem csak az otthonunkban, de a legtöbb munkahelyen is a mindennapok része a cetlire jegyzetelés. Üzenetet hagyunk munkatársainknak vagy éppen családtagjainknak, vagy feljegyezzük halaszthatatlan tennivalóinkat.

Jegyzettömb készítés

Az egyik legegyszerűbb, mégis leghasznosabb reklámajándék az emblémázott jegyzettömb. A jegyzettömbök emblémázása offszet nyomással, általában egy, esetenként több színnel történik. Manapság már gyártanak újrahasznosított papírból készült, úgynevezett öko jegyzettömböket is, melyek nem terhelik az ember lelkiismeretét a miattuk kivágott fák agóniájával.

A jegyzettömb készítése főleg olyan cégek számára lehet hasznos, melyek napi kapcsolatot tartanak ügyfeleikkel. Egy jegyzettömb fejlécén a logó mellett elfér minden fontos céginformáció, így nem feltétlenül kell az ügyfelek számára reklámajándékként elosztogatni, elegendő lehetővé tenni számukra például, hogy arra jegyzeteljenek, hazavigyék, így minden szükséges információt megkapnak a cégről.