Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

BlogItt az ideje rendszert vinni az irodai életbe!

2022-02-03

Unod már, hogy mindenhol iratok hevernek, sosincs egy szépen fogó tollad és nincs kéznél egy jegyzettömb, amikor kellene? Dobd fel a munkakörnyezeted és rendszerezd az irodádat, hogy kellemesebben teljen a munkaidő! Tedd kényelmessé és praktikussá az irodai munkavégzést reklámajándékokkal! Segítünk, milyen irodai kellékeket kell beszerezned, hogy már az év elejétől rendszert vihess a mindennapokba!

Első lépés: szerezz be egy naptárat az irodába!

Minden feladat, munka a tervezéssel kezdődik, ezt jól tudjuk. Azonban még egy jól megtervezett munkafolyamat is elcsúszhat, ha nem jelölsz ki neki egy határidőt! Veled is előfordult már, hogy kifutottál a határidőből és ezért csúszott az egész projekted? Szerezz be egy naptárat az irodai asztalodra, a falra, válassz egy praktikus zsebnaptárat vagy spirálozott naptárat! Heti és havi felosztású termékeket is találsz, különböző megjelenéssel, hogy az iroda stílusához és a Te ízlésedhez is passzoljon.

 

Jegyzetfüzet – hogy mindent papírra vethess!

Az irodai élet egyik legfontosabb kiegészítői a jegyzetfüzetek, jegyzettömbök. Egy telefonhívás vagy gyors e-mail váltás közben minden fontos információt papírra vethetsz, így elkerülheted a kellemetlenségeket és gyorsabban, hatékonyabban végezheted a munkát. Különféle méretű és stílusú jegyzetfüzet között válogathatsz, a környezetbarát, újrahasznosított változatoktól kezdve, az A5-ös méretű, tollal kombinált darabokon át, az egyszerű, egyszínű termékekig. Egy jegyzetfüzet segítségével minden észben és kézben tarthatsz!

 

Irodai kiegészítők, amik megkönnyítik a munkát!

Nagyító, papírvágó kés, radír, levélbontó, könyvjelző, telefontartó, kitűző… Te is kerested már hiába ezek valamelyikét az irodában? Munka során tipikusan ilyen apróságok válnak a legszükségesebb felszereléssé az irodában. Praktikusságuk teszi őket nélkülözhetetlenné a munka során. Irodai kiegészítők végtelen sorát megtalálod webáruházunk polcain, amik segítségével végre teljes lehet az iroda felszereltsége és kényelmesebb lehet a munkád!

 

Látogass el webáruházunkba, válogass széles kínálatunkban és könnyítsd meg a munkádat reklámajándékok segítségével!