Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Itt a nyári szezon!

2012-06-21

Most már nem panaszkodhatunk arra, hogy nincs az évszaknak megfelelő hőmérséklet, hisz javában tombol a nyár! Végre itt van a meleg, a strandidő, mindenki szervezheti szabadidejét, szabadságát. Senki nem maradhat a szobában, a meleg követelőzően mindenkit kicsal.

Itt a nyári szezon!

Ki-ki vérmérséklete szerint elindulhat a hűvösebb erdőkbe, hegyekbe, vagy a forró tengerpartra, tópartra, városnézésre, rendezvényekre, programokra, partykra, koncertekre, a fesztiválok ideje is elkezdődött. Ráadásul nem feledkezhetünk meg a Forma 1 száguldó cirkuszáról, az EB-ről sem, és a kapuban ácsorgó Londoni Olimpiáról. Egyszóval szinte hihetetlen mennyiségű, tartalmas szórakozási lehetőség vár ránk, akár fővároson belül, akár országszerte tekintünk széjjel.

Nézzük, milyen reklámajándékozási lehetőséget tudunk biztosítani cégeknek, rendezvényszervezőknek, ha épp szeretnék emlékezetessé tenni számunkra az általuk megszervezett koncertet, programot, rendezvényt.

Mivel ezekre a rendezvényekre legtöbb és legjobb esetben külföldiek is nagy számban jelen vannak, így egy nagyszerű lehetőség adódik a cégek megismerésére, akár a külföldiek körében is.

Ehhez azonban nyugodtan el lehet térni a klasszikusnak számító reklámajándékoktól, mint a nyakpánt vagy a kulcstartó. Kifejezetten előnyös olyan termékeket bevetni, ami apróbb használati tárgyként a minden napokban is hasznosíthatók.

Ilyen termékek lehetnek a szilikon karkötő mellett a szilikon borítású karórák, amit kortól és nemtől függetlenül bárkinek lehet ajándékozni.

Ilyen termékek lehetnek a különféle táskák, mint az évszaknak megfelelő strandtáskák, amelyekből olyan árkategóriában is szemezgethet, amit már szóró ajándékként is prezentálhat.

Ilyen termékek lehetnek a mobiltartók, alátétek, amelyek hasznos, ám végtelenül egyszerű, a jelképesnél több ajándékot hordoznak magukban.

Ilyen termékek lehetnek célcsoporttól függően azok az autós rendezvényeken szórható ajándékok, mint a jólláthatósági matricák, autós táskák, ilyen-olyan mini lámpák, jégkaparók. Amelyek mind-mind elegendő hellyel rendelkeznek egy komolyabb logó vagy szlogen emblémázására.

Egyszóval a választék határtalan. Érdemes fontolóra venni a reklámajándékok szerepét, hisz magam is írtam róla, hogy idén a fogyasztók magas százaléka országon belül tölti megérdemelt szabadságát.

Ez pedig a belföldi cégek helyzetének javulásához is hozzájárulhat.