Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Iskolakezdés reklámajándékokkal - Így készülj a szeptemberre!

2022-08-25

A nyári fesztiváldömping után sem szabad sokáig pihenned reklámajándék fronton! Ha kimaxoltad a Sziget, a Strand és a SZIN fesztiválok és az augusztus 20-i rendezvények lehetőséget, érdemes a szeptemberre és a sok iskolatáskás gyerkőcre is gondolnod. Már alig egy hét választ el minket a jól ismert csengő hívószavától, mely oly sok kicsit és nagyot “kényszerít” az iskolapadba. Ebben az időszakban is hatalmas sikered lehet reklámajándékokkal, bezsebelhetsz pár hálás szülői mosolyt és örvendező gyermekkacajt is. Mutatjuk, milyen reklámajándékokat érdemes beszerezned szeptemberre!

Iskolakezdés reklámajándékokkal - Így készülj a szeptemberre!

Miért érdemes iskolakezdésre feltankolnunk reklámajándékokból?

Az iskola előtti hetekben már elkezdődik a felkészülési időszak, ami a gyerekek számára izgalmas vásárlás, a szülőknek pedig a tankönyvek és az iskolai eszközök beszerzését jelenti. Ugyan a gyerkőcöknek ez csak egy mókás körút pár bevásárlóközpontban, a szülők pénztárcáját azonban nagyon megviselhetik a szeptember előtti hetek. Éppen ezért érdemes elgondolkodni pár érdekes, izgalmas reklámajándékon, mely a gyerekeknek tetszik, a szülőknek pedig segít ebben az időszakban. Ez egy szuper win-win szituáció: mi hatékonyan reklámozzuk a cégünket, a szülőknek hatalmas segítséget nyújtunk, a gyerekeknek pedig értékes és remek ajándékot adunk.

Milyen reklámajándékokkal készülj az iskolakezdésre?

Ha iskolakezdés, akkor írószerek minden mennyiségben! Nem is gondolnád, mennyien imádják ezeket a reklámajándékokat. Fogyóeszközök, szükségesek és dizájnosak: ha jól helyezed el a termékeken a logódat, garantáltan naponta találkoznak majd a cégeddel az ajándékozottak. Az iskolai kellékek tárháza folyamatosan nő és nem úgy néz ki, mint ami a közeljövőben szeretne leállni.

A szeptember egy olyan speciális szezon, amikor a plusz ceruza, toll, tolltartó, jegyzetfüzet mindig jól jön. Különleges tollszetteket, szövegkiemelőket, vonalzókat is beszerzhetsz. Az apró művészeknek rajzkészletet, a jövő zsenijeinek számológéppel, a sportolás szerelmeseinek pedig sporttáskával kedveskedhetsz.

Látogass el webáruházunkba és válogasd össze a legkülönlegesebb és leghasznosabb reklámajándékokat szeptemberre!