Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Iroda, vagy vízpart; az ötletes ajándékok mindig nagy sikerrel kecsegtetnek

2015-06-15

Nyáron alapvetően kétféle embertípussal kell számolnunk: egyrészt a nyaralókkal, másrészt a nyáron is dolgozni kénytelen, mégis vízpartra vágyódó emberekkel. Mindkét csoport szívesen fogadja, ha foglalkoznak velük, s míg a nyaralók ezt alapvetően el is várják, addig a hőségben is munkahelyükön senyvedők már azt is nagyon pozitívan veszik, ha a munkába menet, útközben kapnak néhány kedves szó társaságában egy palack hideg ásványvizet, vagy egy frissítő jegeskávét.

Iroda, vagy vízpart; az ötletes ajándékok mindig nagy sikerrel kecsegtetnek

Ha érzik az emberek, hogy törődnek velük, szívesen elfogadják a promóciós termékeket, de arra minden esetben érdemes kiemelten odafigyelni, hogy reklámajándékaink legyenek hasznosak, az idény jellegéhez illeszkedőek, s nem utolsó sorban jó minőségűek!

A paletta igen széles, hiszen cégünktől lényegében mindenfajta reklámajándék-tárgyat megrendelhet, s természetesen ötletekkel is tudjuk segíteni sikerét.

Nézze át reklámajándékainkat és kérje kedvezményes árajánlatunkat a termékre és emblémázásukra!

A célközönség természetesen inkább a nyaralók, a pihenők, a szabadságukat töltők közül fog kikerülni, hiszen ők nyitottak leginkább az újdonságokra és az érdekességekre, hiszen épp azon vannak, hogy kilépjenek kicsit a hétköznapok szorításából. Hozzájuk aztán számtalan módon eljuttathatjuk üzenetünket egy ötletes logó formájában, mely például olyan ajándéktárgyakon foglalhat helyet, mint egy strandlabda, egy kézi ventilátor, vagy éppen egy sapka, netán egy pénztárca. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.