Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Hőségriadó és reklámajándék

2013-07-29

Az elmúlt hétvégén immár az idén másodjára adott ki hőségriadó jelzést az ÁNTSZ. Amikor a nyári kánikulai hőmérséklet a kritikus csúcsot döngeti, a bevett eljárás szerint különböző fokozatú hőségriadót adnak ki. A hétvégén és e hét elején várhatóan tetőzik a hőség, ezért a figyelmeztetés azt is magába foglalta, hogy a szabadtéri programokon részt vevőket kalap vagy napernyő használatára kérték, valamint mindenkit figyelmeztettek a szokásosnál több folyadék fogyasztására.

Hőségriadó és reklámajándék

Azok, akik nem egy olyan nagy városban vészelik át a forróságot, mint Budapest, talán egy kicsivel jobb dolguk van, a vízpart közelében vagy vidéken még a júliusi kánikula is elviselhetőbb. Reklámajándékozás szempontjából pedig kifejezetten vannak olyan „fogások”, amelyekkel a hőségben extra potenciális vásárlókra tehetünk szert. Hisz egy nagyvárosban az utcáról leginkább a légkondicionált bevásárlóközpontokba, boltokba, cukrászdákba, kávézókba menekülnek az emberek. És itt ne feledjük az ilyenkor méltán népszerű strandokat sem! Azoknak a vállalkozóknak, akiknek fontos a nyári szezon „meglovagolása” különösen jól jöhetnek a strandkellékek, az úszógumitól, a strandpapucsig minden hasznosítható, ha az a potenciális vásárlóink kényelmét, nyugalmát, és szabadságolását szolgálja. Ebben az időszakban még kifejezetten bevethetők olyan termékek, amelyek a hőséget mérsékelik, ráadásul ennek pszichésen is rendkívül pozitív hatása van. Ebben az esetben bátran szóba jöhet akár az emblémázott kis kiszerelésű palackozott víz, baseball sapka, nyári fejkendő, napernyő, napszemüveg, legyező.

Egyszóval minden olyan termék, ami a kánikulai meleg elviseléséhez segíti hozzá leendő vásárlóinkat. További termékek kereséséhez látogasson el weboldalunkra:

https://1001reklamajandek.hu/szabadido/strandkellek-reklamajandek