Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Hogyan díszítsük fel az irodát karácsonyra?

2014-11-19

Karácsony előtt az irodában megsokasodnak a feladatok, hiszen teljesíteni kell a megnövekedett megrendeléseket, kiküldeni a céges karácsonyi képeslapokat az ügyfeleknek, illetve beszerezni a céges ajándékokat. Enyhíthetünk a munkatársakra nehezedő teendők okozta stresszen, ha gondoskodunk arról, hogy kellemes hangulat fogadja őket minden nap, amikor belépnek az irodába.

Hogyan díszítsük fel az irodát karácsonyra?

Fényfüzérek

Fényfüzérekkel egyszerűen karácsonyi hangulatot teremthetünk. Válasszunk LED-es, energiatakarékos füzéreket, hogy ne növeljük meg jelentősen a cég villanyszámláját. Az égők lehetnek tradicionális fehérek, sárgák, pirosak vagy zöldek, de akár rózsaszínek vagy kékek is. Jó ötlet, ha cégünk logójával megegyező színű füzéreket választunk, főképp, ha ügyfeleket is fogadunk személyesen az irodában, hiszen ezzel csak tovább erősíthetjük a cég imázsát. Ezt a színsémát a karácsonyfa- és asztali díszek, illetve a girlandok kiválasztásánál is követhetjük. A karácsonyfára kerülő fényfüzér felhelyezésénél ügyeljünk annak egyszerű eltávolíthatóságára is: a huzal végét jelöljük meg valamivel, hogy tudjuk, hol kell elkezdenünk a legombolyítást.

Biztonság

Az iroda feldíszítésekor fokozottan figyeljünk a biztonsági szempontokra, kiváltképp, hogy a legtöbb irodában rengeteg a papír. Így gyertyákat lehetőleg ne használjunk díszítésnek. Fontos, hogy a kijáratok könnyen megközelíthetőek maradjanak, így közvetlenül az ajtó mellé ne helyezzük a karácsonyfát. Szintén gondoskodjunk a fa biztonságos felállításáról, hiszen ha ennek elmulasztása eredményeképp egy alkalmazott vagy egy ügyfél megsérül, annak komoly jogi következményei lehetnek. Illetve, valószínűleg törzsvevője sem rendel többet a cégétől, ha rossz emlékek kötik hozzá.

Céges ajándékok a kollégáknak

Az iroda díszítésébe a kollégákat is bevonhatjuk, megbízhatunk egy kis csapatot a kivitelezéssel. Ha karácsonyfát is állítunk, alá kerülhetnek az alkalmazottaknak szánt céges ajándékok; ellenkező esetben az asztalukra is tehetjük őket az utolsó munkanap estéjén, de a céges karácsonyi bulin is kioszthatjuk.