Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Használd ki a nyaralási szezont extravagáns ajándékokkal!

2023-08-02

Íme pár tipp miként égetheted céged imázsát a köztudatba a nyári reklámhordozók segítségével!

Használd ki a nyaralási szezont extravagáns ajándékokkal!

A nyár legtöbbünknél a pihenésről és a szabadságról szól, de ne feledkezzünk el róla, hogy ebben a látszólag lappangó szezonban miként emelhetjük vállalatunk arculatát versenytársaink elé.

Ez az időszak minden korosztály számára egyet jelent a kikapcsolódással és a szabadidős tevékenységekkel, a vakációval. Itt az idő, hogy ezt kamatoztatva juttasd el vállalatod mondanivalóját közönségedhez és piaci előnyre tegyél szert konkurenciáddal szemben.

Kis túlzással ma már minden háztartásban megtalálhatóak reklámajándékok. Úgy foglalnak helyet életterünkben, hogy sok esetben nem is tudatosítjuk magunkban a becsben őrzött tárgy forrását.

A nyári szezon alatt népszerű termékpalettánkban megtalálható számos olyan kiegészítő, ami a vakáció tökéletes kiegészítője lehet, de egy jól megválasztott termék akár éveken át elkísérheti tulajdonosát natívan megbújtatva vállalatod jelképét.

Egy rendezvényen kapott legyező vagy strandtáska láttán sokszor fel sem merül a mögöttes háttérmunka és a hosszútávú ügyfélélmény biztosításának gondolata, ennek ellenére az elköteleződés erősítésére a legkiválóbb eszközöket még napjainkban is ezek a reklámajándékok jelentik.

Gondoljunk csak a fesztiválokra, táborokra, kültéri programeseményekre vagy akár a nyitott teraszokon elkortyolt jegeskávékra, szinte észre sem vesszük mennyi felület áll rendelkezésünkre partnereink elégedettségének növeléséhez és a tartós elköteleződés megerősítéséhez.

Kezdve a gyermekek nyári táborainak nélkülözhetetlen felszerelésétől, a vízparti kikapcsolódási lehetőségek komfortérzetének növelésén át az alapvető hidratáltáság biztosításáig, a lehetőségek tárháza szélesebb, mint elsőre feltételeznénk.

Erősítsd meg dolgozóid lojalitását azáltal, hogy kikapcsolódásuk alatt is velük tartasz!

A kirándulások elengedhetetlen kelléke lehet egy kulacs vagy napszemüveg, amelyet viselve tovább fokozódik a vállalat iránti ragaszkodás munkatársaidban és még tovább bővül a márkalefedettség. Ezek a tartós szóróajándékok hosszú távon kísérik el közönséged a mindennapok során, értéket teremtve számukra vállalatod képviseletében.

Egy ízlésesen megválasztott termék, egy emblémázott hűtőtáska vagy akár egy napellenző az ajándéktulajdonos környezetének figyelmét is felkelti majd, így mindenképpen érdemes kihasználni az utolsó meleg nyári napokat, arra hogy fogyasztóid élményét növelve népszerűsítsd vállalatod és erősítsd piaci helyét. Egy strandlabda vagy frizbi logózásával akár egy vízparti kikapcsolódás sztárjává is válhat társaságod.

Mindegy, hogy új vagy meglévő közönséged kívánod megszólítaniegyedi gyártású termékeinknek köszönhetően, partnereid élményt társítsanak majd vállalatodhoz!