Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ha reklámajándék karácsonyra, akkor jöhetnek a díszek!

2019-12-07

A helyzet az, hogy reklámajándék karácsonyra bármi lehet. Bögre, írószer vagy éppen sapka: a szándék meg a gesztus a lényeg, ahogy tartja a mondás. De biztos, hogy ez helytálló kijelentés az üzleti világban? Nos csak félig-meddig, ugyanis bár tényleg elengedhetetlen a jószívű adás, viszont ez önmagában nem elegendő a sikerhez. Nélkülözhetetlen az az ötlet, ami a fején találja a szöget, azaz amitől az üzletfelei és partnerei úgy érzik, hogy megbecsüli őket. De úgy mégis mire érdemes voksolnia? Hiszen számolatlanul állnak sorban a jobbnál jobb variációk. Az igazság az, ha kellően időben lép, akkor az ünnepi dekoráció emblémázása az egyik legjobb variáció. Egyrészt egy ilyen cégére szabott szettel közvetlen környezetét is ragyogóvá varázsolhatja. Másrészt úgy csempészheti be vállalatát vagy szolgáltatását az érintett helyiségekbe, hogy az elsődleges cél tisztasága, vagyis az örömszerzés valódisága megkérdőjelezhetetlen.

Ha reklámajándék karácsonyra, akkor jöhetnek a díszek!

Ahhoz, hogy jól süljön el a meglepetés fontos, hogy már december elején célba érjen az emblémáztatással, hiszen a dekoratív díszek az advent periódusában élveznek főszerepet, valamint a Szenteste meghitt családi fényében, fészkében. Azaz ha konkrétan a fa alá szánja figyelmességét, akkor elkésett és hiába volt minden igyekezet. Persze úgy is határozhat, hogy inkább hosszú távra fektetne be, és olyan reklámajándék ötletet preferálna, ami évek múltán is helytáll és kézről kézre jár. Egykor a bögrék és írószerek verhetetlen versenytársak voltak ezen a területen. Persze ma sem teljesítenek rosszul, de a technológiai vívmányok elterjedése némileg azért átalakította a paletta tagjainak népszerűségi sorrendjét. Feltűntek például a pen drive-ok és power bankok, amik viszik a prímet, már ami a hasznosság mértékét illeti.

A reklámajándék karácsonyra hangolva mosolyt csalhat az arcokra!

Ha olyan szóróajándékkal rukkol elő, ami önmagában a karácsony szellemiségét hirdeti, akkor jóformán biztos lehet a sikerében, különösen, ha az időzítésre is rákoncentrál. Viszont az egyszerűbb használati tárgyak és eszközök is eredményesen teljesíthetik feladatukat és az átadás körülményeihez idomulva a szeretet ünnepének meghittségét is hordozhatják.