Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Gyertyatartó dekoráláshoz, hangulatvilágításhoz

2016-10-22

A karácsony közeledtével egyre több helyen kaphatóak különféle lakásdekorációs eszközök. A tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran klasszisokkal drágábban érhetőek el ezek a bevásárlóközpontokban, mintha az online vásárlás kényelmét választanánk.

Gyertyatartó dekoráláshoz, hangulatvilágításhoz

A területen kétségkívül a legnagyobb népszerűségnek a gyertyatartó szettek bizonyulnak, amelyek az ünnepi asztalon éppen úgy helyet kaphatnak, mint a polcokon, vagy a majdani karácsonyfa környékén. Az online rendelés kényelmét kihasználva korrekt áron érhetőek el a gyertyatartó csomagok, melyek többféle mintával, átlátszó csomagolásban kaphatóak.

Akár ajándék gyanánt is remek választásnak bizonyulnak. Nem csak karácsony kapcsán érdemes a céges ajándékozásra gondolni, hanem akkor is, ha a december elején érkező Mikulásról van szó. Ilyenkor az alkalmazottakat éppen úgy megörvendeztethetjük a gyertyatartó szettel, mint ügyfeleinket, akikkel a kis meglepetés garantáltan szorosabbra fűzi majd a viszonyt. Az év végi ünnepek kapcsán nem csak magánemberként érdemes az ajándékozásra gondolni, hanem az üzleti élet résztvevőjeként is.

A gyertyatartó és a mécsesek hangulatos fénybe burkolják a helyiséget, és már önmagukban is a karácsony hangulatát idézik. Reklámajándékok, céges ajándékok kapcsán is érdemes a szezonális, népszerű darabok mellett letenni a voksot. A gyertyatartó kerülhet akár ajándékcsomagba is, meglephetjük vele üzleti partnereinket, vagy adhatjuk csak önmagában is egy masnival feldobva. Tegye a karácsonyt még elegánsabbá a gyertyafényben fürdő környezettel!