Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Galléros póló, az új kedvenc!

2016-08-27

Az igényes megjelenés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy miként érezzük magunkat, mennyire magabiztosan állunk hozzá teendőinkhez. A praktikus öltözék azonban nem mindig jelent egyet a kényelemmel. Ki ne szeretne olyan ruhadarabokat hordani, amelyek megállják a helyüket akár munkahelyre is, mégis rendkívül kényelmesnek bizonyulnak?

Galléros póló, az új kedvenc!

A galléros póló lehetővé teszi azt, hogy sikerüljön még egy sportos szettet is némileg elegánsabbá varázsolni. Személy szerint kifejezetten olyan emblémázható pólót kerestem alkalmazottaim számára, amely egyszerre kényelmes, és valahogy mégis azt a fajta céges filozófiát tükrözi, melyet a mindennapokban képviselni igyekszünk. Mivel szakembereim az értékesítés területén tevékenykednek, s ez megköveteli a gyakran autóban töltött órákat, így a megjelenés mellett a praktikusság is fontos szempont volt galléros póló választás alkalmával.

A nyári melegben nem árt az sem, ha bőrbarát, pamut anyagból készül a választott ruhadarab, és sokan egyértelmű okokból a világos színeket részesítik előnyben. Az 1001reklamajandek.hu kínálatában helyet kapott galléros póló választék maximálisan kielégítette érdeklődésemet, s sikerült olyan minőségi darabokat beszereznem, amelyek garantáltan hosszú távon állnak majd tulajdonosaik rendelkezésére.

A galléros póló irodai körülmények közé éppen úgy ajánlott, mint vezetéshez vagy promóciós kampányok munkatársainak. Az egységes színek és feliratok segítségével hűen kifejezhetőek a cég által képviselt irányelvek, amik természetesen az image építésében is szerepet játszanak.