Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Forró reklámajándék tippek strandoláshoz

2013-05-15

Ha meg kellene tippelni, hogy a nyári forróság beköszöntével hol találhatunk nagy tömegeket, ami egy megcélzott marketing kampányra alkalmas; egyértelműen a strandokra szavazhatunk.

Forró reklámajándék tippek strandoláshoz

A májusi nyár beköszönte jó hatással volt a strandok nyitására, így szinte idő előtt, a frissen jött szezont meg lehetett fogni. És a hatás nem is maradt el! A budapesti strandok többsége már április végén megnyitotta kapuit, de legkésőbb is májusban országszerte kinyitnak a strandok, és kezdetét veheti a szeptemberig tartó szezon!

Hogy turisztikai, marketing és országimázs szempontjából milyen jelentősége van a strandoknak, mi sem bizonyítja jobban, mint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 600 millió forintos ráfordítása az idei strandnyitásokra. Ez jóval több, mint az általános 100 millió körüli összeg, idén a legtöbb budapesti strand komoly fejlesztésen és felújításon ment keresztül, ami egyben a megszépült környezetet és új szolgáltatások megjelenését is jelenti.

Ebből is látszik, legyenek fővárosi vagy egyéb országos strandok, milyen reklám lehetőség rejlik a strand időszakban, ugyanis ez az egyetlen olyan hely nyáron, ahol tömegeket lehet elérni, nem beszélve a külföldről érkező turistákról, ami máris nemzetközivé emel egy reklámajándék, szóróajándék kampányt.

Nézzük, milyen konkrét termékeket tudunk ajánlani a strandszezonra:

Klasszikus termék a strandlabda, különböző ársáv, felnőtteknek és gyerekeknek, egyszerű színes vagy különleges mintával. Kifejezetten a strandolást prezentálja a strandpapucs reklámajándék, egy kellemes emlék lehet a nyári gondtalan strandolásból egy ilyen ajándékkal.

Napszemüveg, mint reklámajándék és napszemüvegtok filléres szóróajándék, vagy akár kettő az egyben!

A felhőtlen strandolás propagálására, a pihenés, a kényelem fokmérője lehet egy kényelmes strandpárna, Úszógumi ideális emblémázási felülettel.

Nem tudott dönteni? Webáruházunk éjjel-nappal nyitva áll, hogy elcsípje az induló strandszezon reklámajándék termékeit!

https://1001reklamajandek.hu/szabadido/strandkellek-reklamajandek