Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Fesztiválozzunk!

2012-07-19

A fesztiválok időszakát éljük, a nyár a zenei, a művészeti fesztiválok időszaka, a legjobb hely egy termék, egy cég népszerűsítésére, bevezetésére, a legjobb hely a reklámajándékok hasznosítására. Itt lesznek igazán értékelhető ajándékok a karkötők, a reklámpólók, a baseball sapkák, a bögrék, a hűtő mágnesek, a léggömbök és a különféle apró-cseprő szóró ajándéktárgyak.

Fesztiválozzunk!

Nézzünk szét egy kicsit a fesztiválok háza táján, hogyan születtek a hazánkat turisztikailag is felértékelő fesztiválok, a VOLT, a Sziget Fesztivál, Budapesti Nyári Fesztivál, Hegyalja Fesztivál, hogy csak a legismertebb hazai fesztiválokat említsük.

A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amit évente Sopronba rendeznek meg. Az első VOLT Fesztivált 1993-ban rendezték meg. A rendezvény jellemzője, hogy egyszerre több helyszínen zajlik és különféle könnyűzenei formációik jelennek meg, mint a rock, elektronikus zene, jazz, vagy világzene.

A fesztivál a nevét egy a rendszerváltás utáni időkben megjelenő kulturális magazinról, a VOLT-ról kapta. A rendezvényt 2001-ig a helyi Sportcentrumban rendezték, ám a növekvő népszerűség miatt 2002-ben meg kellett változtatni mind a rendezvény helyszínét, mind a megrendezés időpontját, így a VOLT immár 10 éve átlényegült nyári fesztivállá, valamint előzőleg már a Sziget Fesztivál társrendezvénye lett. 1995 óta önálló helyszínnel megjelenik a Sziget Fesztiválon is.

A fesztivál helyszíne a soproni Lővér Kemping immár 10 éve és időpontja például idén június 27-30-ra esett, de a legtöbb esetben jellemzően június végére esik, amikor már dúl a forróság, és helye van a hideg csapolt sörnek, a virslinek és mindenféle finomságnak, na és nem utolsó sorban az igényes zenének, kinek-kinek ízlése szerint.

Ma már a VOLT Fesztivál nem csak zenei programokat kínál, hanem színházi előadásokat, filmvetítéseket, kiállításokat és sportprogramokat is.

Így 2012-ben kijelenthetjük a VOLT Fesztivál igazi színes, nemzetközi rangú rendezvény, ami sok céget, szervezetet megmozgat, akik különféle termékekkel, szolgáltatások népszerűsítésével, reklámajándékokkal járulnak hozzá a rendezvény rangjához.