Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Férfias ajándékok – bor...

2010-12-01

Megfertőződtem már az informatikával. Itt van ez a prediktív szóbevitel, vagy keresési kulcsszó kiegészítés. Elkezdtem beírni egy szót b, … bo, aztán bor és azt látom, hogy borotválkozás (erről már a kényeztető ajándékok között írtam) és ott van valami,  ami hasonlít már arra, amit én is szeretnék: a borszett. Arra gondoltam, hogy ez egy borászati üzem által csomagba gyűjtött és díszdobozolt borcsalád, mondjuk fehér, vörös és rosé kivitelben. Nem ez lett. (érted nem nemez…) A második változat nyert, mert a borszett nem más mint a bor társasági élvezetéhez szükséges eszközök összecsomagolt eszközei. Férfias cselekedet a bornyitás.

Férfias ajándékok – bor...

Ehhez találhatunk itt kényelmes, vagy különleges, esetleg csak a csomagolásában és az összeszedettségével kitűnő készleteket. Bornyitó – így szexi mostanában a dugóhúzó, dugó, cseppőr, az állandó tartozékai egy ilyen ajándéknak.  Fa dobozok lévén, a reklámozás a dobozon jelenik meg. Exkluzív kivitelben pirogravírozással is felkerülhet a logó, vagy a jókívánság a felületére.

Egy jó bor mellé, egy jó beszélgetés is dukál. Ha ezt nem is tudtuk bedobozolni ide, de egyes kiviteleknél megjelenik a többet adunk egyben lehetőség, (tuin van). Képzeljék csak el! Sakktáblaként is funkcionál a fedél, és sakkfigurák is a tartozékai a bor-készletnek. Elmehetünk konyhaiasabb irányba – séf típusok előnyben- ahol a bornyitó a fokhagymapréssel, a hámozóval és a diótörővel került egy ajándékba. Ínyenc partnereknek választhatjuk a borhőmérővel kiegészült szettet, hogy minden a megfelelően ellenőrzött módon kerüljön terítékre, ahogyan most az inkább férfiaknak szóló reklámajándékok között a bornyitók.