Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Fém golyóstollból sosem elég

2017-04-01

Az irodaszerek népes családjának tagjai egytől-egyig főszerepet játszanak egy vállalkozás életében. Teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik a cége, az biztos, hogy irodaszerekre szüksége van. A fém golyóstoll nem csak praktikus, de határozottan esztétikus választás lehet, amit könnyedén elkészíttetheti szóró- vagy reklámajándéknak. A kollégái, alkalmazottai is garantáltan örülnének egy ilyen kiegészítőnek.

Fém golyóstollból sosem elég

Praktikussága nem csak alapvető funkcionalitásában rejlik, hanem tartós kivitelében. A minőségi, nagy szakító szilárdságú anyagból megmunkált írószer kedvelt kellékévé válhat bármelyik irodának. A tollaknak amúgy is van egy olyan felettébb bosszantó, ám mindenki által jól ismert tulajdonsága, hogy eltűnnek.

Nyomtalanul. Egyszóval a készlet sohasem elég, az utánpótlás pedig mindig épp jókor érkezik. Ilyen körülmények között még dominánsabb tény, hogy a fém golyóstoll praktikusan használható kiegészítő.

A megmunkáltsága egyébként azért is vonzóvá teheti az ön számára, mert kifejezetten esztétikus megjelenést biztosít a fém alapanyag. A konkurensírószerekhez képest elegáns kisugárzást tudhat magáénak, ami miatt kiemelkedik társai közül.

Ha egy ilyen fém golyóstollal lepi meg partnereit, ügyfeleit, akkor biztosra veheti, hogy egyrészt nagy örömöt fog szerezni, másrészt a kellék nem köt ki a több ezer, másik írószer között, mivel különleges összhatása mindenkit elvarázsol. Az meg már tényleg csak hab a tortán, ha ehhez egyedi embléma is társul, mert akkor a kellék még személyesebbé válik, felbecsülhetetlen értékként.