Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ezt vegye férfi kollégájának karácsonyra!

2013-12-03

A céges karácsonyi ajándékozásnak csakis az szabhat határt, hogy milyen büdzsé áll rendelkezésre a vásárláshoz. Ezen belül pedig abban is meg kell egyezni, hogy milyen egységes „pasis” jellegű ajándékot válasszon, aminek az emblémázása is kifejezetten ilyen célú legyen. Érezzék azt a férfi kollégák, hogy ez a karácsonyi ajándék kifejezetten nekik szól. Internet szerte számos weboldalon taglalják a férfiaknak szánt céges karácsonyi ajándékokat, nézzük meg mit kínál az 1001 reklámajándék!

Ezt vegye férfi kollégájának karácsonyra!

Amennyiben bizonyos értékhatár közé kell beszorítani a karácsonyi ajándékozást, akkor érdemes az 1000 forintos legalsó határnál kezdeni. Meglepő, de webáruházunkban számtalan olyan karácsonyi terméket talál, aminek az értéke bőven 1000 forint alatt van:         

  • termo bögre – ideális társ az irodai munkához, a kávé vagy a tea egész nap meleg és friss marad, erőt ad a munkához!     
  • karácsonyi mintás bögre – kifejezetten férfias típusok is találhatók kínálatunkban, a jó hangulatú munkahelyi közös kávézásért!        
  • Mikulássapka kulcstartó – olcsó és poénos céges ajándék minden férfi kollégának, ami kézzel fogható emléke lehet a karácsonyi hangulatnak!         
  • Mikulás sapka – elengedhetetlen kelléke a karácsonyi céges bulinak, és ebben az ünnepi hangulatban minden férfinak jól áll! :-)

Amennyiben lehetőség van értékesebb céges ajándékot választani férfi kollégái számára, 2000-2500 forint között már „izmosabb” reklámajándékra is telik kínálatunkból.         

  • norvégmintás gyapjú takaró – minden férfi álma a délutáni szunyókáláshoz egy pihe-puha takaró.         
  • díszdobozos nyakkendő – főleg olyan munkahelyen, ahol kötelező az öltöny viselete hálás karácsonyi ajándék lehet az új nyakkendő a férfi kollégák számára.        
  • egyedi emblémázott póló – már a karácsonyi hangulatban is lehet gondolni a forró nyárra, kollégái szívesen feszítenek majd a strandon egy minőségi egyedileg emblémázott pólóban.

Ha eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy ideje megvásárolni a céges karácsonyi ajándékot, most már itt az ideje komolyan fontolóra venni, webáruházunk prémium kategóriás reklámajándékok széles választék nyújtja: https://1001reklamajandek.hu/karacsonyi-termekek/karacsonyi-termek-reklamajandek