Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Esernyő emblémázva - Esőben is vidáman

2014-02-07

Karácsonyi katalógusunkban, amit itt lehet megtekinteni, előkelő helyet foglal el az esernyők sora! A készlet összeválogatásakor igazából csak az járt a fejünkben, hogy attól függetlenül, hogy az esős, szürke, vagy latyakos, sáros, csúszós őszi-téli időben is útra kell kelnünk, legalább tegyük azt vidáman! Ne engedjünk a hideg esős idő komorságának, „csakazértis” maradjunk jókedvűek! Ezt a jókedvet pedig az emblémázott esernyővel tovább tudjuk adni, üzletfeleinknek, partnereinknek, vásárlóinknak. Akár Karácsonykor is!

Esernyő emblémázva - Esőben is vidáman

Az esernyő hasznos reklámajándék! Látványos emblémázási felülettel rendelkezik, ahova logót és szlogent egyaránt elhelyezhetünk. Olyan vidám színekben találkozhatunk az esernyővel, mint a sárga, narancssárga, kék, piros, zöld, és ezek kombinációi. Egyszóval a szivárvány minden színében kapható esernyő kettős szolgálatot tesz. Egy igazi önjáró reklámpanel, amihez hasznossága révén még jobban tud kötődni az ajándékozott.

Legyen hat vagy 8 paneles, automata vagy manuális, üzletiesen elegáns vagy bohókásan fiatalos, az emblémázott esernyő jó választás!

Az esernyő egy szerethető tárgy, gondoljunk csak a Szent Péter esernyője legendára, amelyben már-már misztikus tulajdonsággal ruházza fel a vörös esernyőt Mikszáth Kálmán.

Valójában az esernyő története igencsak messzire nyúlik vissza az ókori Egyiptomig, de használták Babilonban és Kínában is, a korai szakaszban napernyő funkciót töltött be, luxusnak számított, státusszimbólumként kezelt tárgy volt, csak az előkelőségek kiváltsága. Európában a 16. században tűnt fel még mindig napernyő funkcióval, majd a 18. században jelent meg a frissített, kifejezetten eső ellen védő változata, hol máshol, mint az esős Londonban, Sir Jonas Hauway jóvoltából.

Ha tehát ajándékválasztási gonddal küzdene, az emblémázott esernyőt akár karácsonyi céges ajándéknak is választhatja!