Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Enerdzsájzer, ízi rájder!

2011-05-30

Letagadhatatlanul itt a nyár, valahogy idén se várta meg, hogy eljöjjön a szezonja, láthatjuk, még nincs itt a meteorológiai dátum és máris szigorúan kúszik a hőmérséklet 30 fok fölé. Ilyenkor két dolog menti meg az embernek fiát az öngyulladástól és az állandó fáradságérzettől, ha „folyadék” közelébe menekül, amire külsőleg-belsőleg egyaránt szüksége van.

Enerdzsájzer, ízi rájder!

S mivel az ember furfangos, így nyáron, ha csak teheti, víz közelébe húzódik hűsölni, elviselni a nyári forróságot, s a pihenés adta lehetőségeket.

Ám nem mindenkinek van ideje a nyarat pihenéssel tölteni, nekik

  • főleg, ha szellemi munkát végeznek
  • kitartásra van szükségük,

és a forrósággal együtt jelentkező fáradságérzettel kell szembenézniük.

Ugye, hogy az ilyen télen-nyáron szorgalmas kollégákat egy cégvezető sem hagyhatja kiszáradni? S az ügyfeleknek, partnereknek, vásárlóknak, nevezhetjük bárhogy azokat, akik a szolgáltatásunkat igénybe veszik, a termékeinket vásárolják, akik a forró nyári napok ellenére betérnek üzlethelyiségünkbe, telephelyünkre, boltjainkba vásárolni, mit adhatunk a meleg okozta fáradság leküzdésére?

Hallott Ön már a folyékony energiáról, amit olyan kis negyed literes alumínium henger alakú dobozokban árulnak? Energiaital (ejtsd: enerdzsájzer) a neve!

Tudta, hogy Ön most kiváltságos módon saját cége logójával felszerelt enerdzsájzer italokat adhat ajándékba? Ha szeretné megismerni az energiaátvitel tudatos formáját, akkor nincs más dolga, mint kérni egyedi árajánlatunkat.

Enerdzsájzer, ízi rájder minden kedves olvasónknak!