Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Emblémázott labdák, strandlabdák

2014-05-21

Közeleg a nyár; a tengerparti nyaralás, a strandon töltött napok és a baráti kirándulások időszaka. Előkerülnek a bikinik, az úszószemüvegek, a sátrak – és a szabadtéri játékok. A leguniverzálisabb eszköz a labda, hiszen játszhatunk vele a gyerekkel, a haverokkal, a parton, a vízben, megfelel focihoz, röplabdához vagy bármi máshoz.

Emblémázott labdák, strandlabdák

Strandlabda ajánlataink itt tekinthető meg.

Ha magunkkal viszünk egyet a nyaralásra, akkor is jól érezhetjük magunkat a szabadságon, ha épp nincs kedvünk napozni vagy a gumimatracon ejtőzni. Az emblémázott labda ezért ideális céges ajándék: és mivel fogyócikkről van szó – főként a felfújható változat, illetve kutyás családok esetében –, ügyfelünk biztosan akkor is szívesen fogadja majd, ha van már neki egy (pár) otthon.

Egy felfújható labda mindig jól jön a vízben

A céges ajándékként adott, logózott labda lehet klasszikus pöttyös, egyszínű, hagyományos vagy felfújható, kicsi vagy nagy – illetve a gyerekekre gondolva akár mesefigurás vagy állatos is. Egy leeresztett felfújható labdának még a csurig pakolt utazótáskában is van hely, így az ügyfél bárhova magával viheti a céges ajándékot, és gondoskodhat arról, hogy családjával biztosan ne unatkozzanak a strandon.

A céges ajándék legyen strapabíró

A pöttyök vagy a csíkok mellett cége logója is elfér – de választhat egyszínű, az emblémáéval harmonizáló árnyalatú változatot is. A céges ajándék anyaga lehetőleg legyen tartós – bár a család kutyája vagy a tengerből kiálló szikla támadását valószínűleg nem éli túl épségben, nem árt, ha legalább egy nyarat kibír.