Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Emblémázható szilikon karkötők

2016-03-10

A tavaszi-nyári hónapokban fesztiválokon vagy az utcán járva gyakran találkozni olyan reklámajándékokkal, amelyek praktikusak, és nagyon kedveltek a fiatalok körében. A szilikon karkötők gyakorlatilag bármilyen árnyalatban elérhetőek, és akár a színátmenetes változat is megvalósítható az apró kiegészítőn.

Emblémázható szilikon karkötők

Reklámajándék iránt érdeklődve sokak számára fontos szempont az elérhető ár. A szilikon karkötők még nagymennyiségű rendelés esetén is korrekt áron vásárolhatóak meg, ráadásul azokon tetszés szerint elhelyezhetőek a cégére vonatkozó információk, feliratok, logók. A karkötők alapanyaga szilikon, az emblémázás pedig szitanyomással történik az időtálló minőség érdekében. Azzal érdemes tisztában lennie, hogy a reklámajándékként adott meglepetés sokat elárul cégéről, így csak minőségi darabokat érdemes választani. Az árak a mennyiség és az emblémázás függvényében alakulnak, árajánlat kérése után részletes információkat kaphat. Mindegy, milyen területen tevékenykedik cége, a marketing kampány részeként megéri reklámajándékokat készíttetni, hiszen így a mindennapokban jelen lehet bárhol az Ön által kínáltak híre, s ez jóval olcsóbbra jön ki, mint például a médiában történő hirdetés.

További előnye a reklámajándékoknak, hogy segítségükkel közelebb kerülhet már meglévő, és potenciális vásárlóihoz is. A szilikon karkötők kifejezetten alkalmasak a nagymennyiségű rendelésre, hiszen nagyon kedvező áron beszerezhetőek. Természetesen számos egyéb céges ajándék típus mellett is leteheti a voksot, hiszen az írószerek legalább olyan népszerűek reklámajándék gyanánt, mint a bögrék, a kulcstartók, vagy a ruházati termékek.