Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Emblémázás tamponnyomással

2014-06-03

A tamponnyomás az egyik legelterjedtebb módszer sík vagy ívelt felületű céges ajándékok és más tárgyak emblémázására. A gazdaságos és termelékeny eljárással kis vagy nagy tételszámú megrendelések egyaránt kedvező áron teljesíthetők. Szabálytalan alakú, érdes vagy bordázott felszínű céges ajándéktárgyakra is nyomtathatunk. Gyors munkát tesz lehetővé, hiszen a tamponnyomó gépek akár 1000-1500 darabot is képesek emblémázni óránként, még kézi adagolás mellett is. Segítségével különleges igények is teljesíthetők, hiszen készíthetünk vele például vegyszerálló nyomatokat, és használhatunk fluoreszkáló festékeket is.

Emblémázás tamponnyomással

Milyen céges ajándéktárgyaknál használható a tamponnyomás?

Fém, fa és műanyag céges ajándéktárgyak emblémázhatók és feliratozhatók tamponnyomással, például tollak, tolltartók és -dobozok, öngyújtók, kulcstartók, fa boros szettek, névjegykártyatartók, cigarettatárcák, ébresztőórák.

Mik az előnyei a tamponnyomásnak?

A tamponnyomás előnye, hogy kiváló, akár fotóminőségű nyomatokat készíthetünk vele; és széles körben, többféle anyagnál, illetve ívelt és szabálytalan felületek esetén is használható. Az emblémázandó céges ajándék mérete széles határok között mozoghat, illetve a formája is lehet szinte bármilyen. További előny, hogy tamponyomással a nyomtatott kép agy logó apró részei is jól visszaadhatók. Az eljárás költségei alacsonyak, így akkor sem kell mélyen a pénztárcákba nyúlnunk, ha csupán kiemelt ügyfeleinket lepnénk meg egy céges ajándékkal, azaz kis tételszámban rendelünk.