Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Emblémázás gravírozással

2014-05-27

A céges ajándékok emblémázásának egyik legelegánsabb és legtartósabb formája a gravírozás. A művelet történet mechanikusan vagy lézergravírozással is. Utóbbi során egy koncentrált lézersugarat irányítanak az anyagra, melynek hatására annak egy része elég vagy elpárolog. Gravírozással jól olvasható és tartós felirat, logó vagy kép készíthető. A módszer felhasználási módja igen széles körű; a személyre szóló és céges ajándéktárgyak mellett alkalmazzák például ipari eszközök (szerszámok, gépek) márkanévvel vagy sorszámmal való ellátásához is.

Emblémázás gravírozással

Milyen céges ajándéktárgyaknál használható a gravírozás?

Gravírozni elsősorban fémből készült ajándéktárgyakra szoktak, de fát és bizonyos műanyagokat is emblémáztathatunk vele. Ötletes céges ajándék például a finom nedűt tartalmazó gravírozott borosüveg, egy fa emléktábla, egy fém kulcstartó, különböző konyhai eszközök (vágódeszka, fakanál), üvegpohár vagy fém flaska. Egy gravírozott toll egy szép díszdobozban ideális meglepetés lehet bármely ügyfelének – akár magát a dobozt is gravíroztathatja, ha annak anyaga lehetőséget ad erre.

Mik a gravírozás előnyei?

A gravírozás egyik legnagyobb előnye, hogy igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a céges ajándéknak. Sokféle anyagon alkalmazható, illetve apró felületekre is nagy pontosságú feliratokat, képeket készíttethetünk gravírozással. Illetve, biztosak lehetünk benne, hogy a szöveg vagy a logó még sokéves használat után sem fog lekopni az ajándéktárgyról.

Golyóstoll gravírozva

Névtábla gravírozva

Kérje ajánlatunkat gravírozásra is, reklámajándékai kiválasztásakor!