Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Emblémázás – hőszublimációs nyakpánt gyártás megfizethető áron

2017-06-15

Ha a reklámozás költségeiről van szó, akkor legtöbben azonnal a csillagászati összegekbe kerülő televíziós és rádiós reklámokra gondolnak. Érdemes pedig tisztában lenni azzal, hogy a reklámajándékok nem csak sokkal olcsóbbak, de akár hosszú éveken át szolgálják a cég népszerűsítését. Természetesen felmerül a kérdés, hogy milyen reklámajándék típusok mellett érdemes letenni a voksot. Nem csak marketing, de funkcionális célokat is szolgálhat a nyakba akasztható kulcstartó készítés, melyet ma már tényleg rendkívül alacsony áron elérhetünk.

Emblémázás – hőszublimációs nyakpánt gyártás megfizethető áron

Emblémázás- hőszublimációs nyakpánt gyártás, az új sláger!

Elsősorban a nyári fesztivál szezonban kerülnek előtérbe a nyakba akasztó kulcstartók, melyek kiválóan alkalmasak kulcs tárolására, de olyan fajták is megtalálhatóak a kínálatban, amelyekkel a mobilt tudhatjuk mindig magunknál. A sokféle színben elérhető nyakpántok biztonságos karabinerrel szolgálják azt, hogy biztosan ne hagyjuk el a kulcsokat. A hőszublimációs eljárásnak köszönhetően strapabíró, mégis igényes megjelenéssel bíró eszközt kaphatunk a pénzünkért. Mivel megfizethető az árkategória, így a hőszublimációs nyakpánt gyártás akkor is megéri, ha nagy mennyiségben szeretnénk reklámajándékot rendelni.

Céges nyakpánt rendezvényekre

A nyakbaakasztó emblémázás- céges nyakpánt kapcsán is remek választásnak bizonyul. Vannak olyan rendezvények, konferenciák, melyek kapcsán nélkülözhetetlen, hogy meg lehessen különböztetni a szervezőket a résztvevőktől. A beléptetési rendszer kapcsán is jól jöhet a céges nyakpánt, amelyre akár névjegykártyát is elhelyezhetünk a beazonosíthatóság érdekében. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőség fontosságát, hiszen ez sokat elárul a cég image-éről.

Praktikusság izgalmas színekkel kombinálva

Az emblémázás-hőszublimációs nyakpánt gyártás folyamata után olyan praktikus kiegészítőt kaphatunk, mely biztosan használatban lesz a mindennapokban. Miért olyan fontos ez? A szakemberek rendszeresen hangsúlyozzák, hogy kizárólag arra a reklámajándékra érdemes költeni, amely praktikus és megjelenését illetően is megnyerő. E két tulajdonság ugyanis nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a vásárlók, ügyfelek valóban szívesen nyúljanak az emblémázott nyakpánt után. Mivel a nyári időszakban még inkább szem előtt vannak ezek a kiegészítők, így érdemes reklámajándék választás során szezonálisan is e termék kellett dönteni.