Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Elkéstéééél!

2015-12-09

Annak, aki nem számolt még utána, jeleznénk: kevesebb mint 10 munkanap van hátra az ünnepek előtt. Mind a munkatársaidnak/partnereidnek, mind a családodnak szánt karácsonyi ajándékokhoz eléggé szűkre szabtad az időt, ha nem szereztél be már eddig mindent. Hogy nincs ötleted? Hát, ha így folytatod, nem is lesz, hiszen a határidő nyomása nem kedvez a kreativitásnak, talán már tapasztaltad... Javasoljuk, hogy ötletekért böngészd eddigi blogbejegyzéseinket, amelyekben egyaránt találhatsz hagyományos és különleges, extravagáns és klasszikus ötleteket is.

Elkéstéééél!

De, hogy megint mondjunk valami még lehangolót, a céges reklámajándékok valószínűleg már nem fognak elkészülni az ünnepekig, hiszen azokat nem csak beszerezni kell, hanem emblémáztatni is.

Bizony, a céges karácsonyi ajándékok beszerzése nem könnyű műfaj, azért találtuk ki a te számodra is – és mindenkinek, akinek a munkaköri leírásába tartozik ez a nemes feladat – ezt a blogot, ahol mindig igyekszünk tájékoztatni az aktualitásokról és a trendekről. Nem akarunk azzal jönni, hogy „mi megmondtuk”, de ha te is az olvasónk vagy, akkor viszont már találkozhattál a „8 érv amellett, hogy már most kezdj el gondolkodni a karácsonyi céges ajándékozáson” című októberi bejegyzésünkkel, amelyben összesen két részben tárgyaltuk az idejekorán történő ajándékbeszerzés előnyeit.

Természetesen nem mondjuk, hogy késő bánat, hiszen nem teltek még el az ünnepek. Nézz körül a piacon – mi is ajánljuk a katalógusainkat – de bármi megtetszik, azonnal telefonálni kell a forgalmazónak, hogy van-e belőle a megfelelő mennyiség raktáron, illetve hogy a megadott határidőre le tudják-e szállítani. Nagyon fontos kérdés, hogy a logózást milyen technológiával, milyen darabszámban és határidővel vállalják – ha egyáltalán még vállalják az ünnepek előtt. Ne bízd magad a weboldalakon található információkra, amelyek szerint adott cég X nap alatt vállal emblémázást, mert bármelyik reklámajándék-áruházban úgy feltorlódhattak a megnövekedett számú megrendelések, hogy elképzelhető, hogy nem tudják tartani a szokásos, hétköznapi határidőket.