Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egyszer használatos esőkabát, az őszi szezon favoritja

2018-09-29

Az őszi hónapokban a korábbi tikkasztó hőséget felváltják az esős, borongós nappalok, amikor bizony korántsem mindegy, hogy milyen ruhadarabok állnak rendelkezésünkre. Ekkortájt gyakoriak a megfázások, melyek nagy része egy alapos elázásból indul ki. Sokan vannak, akik nem szívesen cipelnek magukkal esernyőt, számukra kifejezetten jó választás lehet az egyszer használatos esőkabát. A kis helyen elférő ruhadarab változatos színekben elérhető, és felülete reklámhordozóként is szolgál.

Egyszer használatos esőkabát, az őszi szezon favoritja

Egyszer használatos esőkabát, a népszerű őszi reklámajándék

Reklámajándék választás alkalmával nem lehet elégszer hangsúlyozni a hasznosságot. Ha egy emblémázott tárgy nem szolgálja kényelmünket, és nem bír semmiféle praktikussági értékkel, akkor szinte biztos, hogy nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. A webáruházak ma már igyekeznek úgy összeállítani kínálatukat, hogy abban valóban hasznos darabok kapjanak helyet. Az egyszer használatos esőkabát tipikusan ilyen, hiszen remek szolgálatot tesz a szeptembertől induló hónapokban. Mindegy, hogy kirándulásról, városnézésről, vagy a mindennapi ügyintézésről van szó, ha nem háztól házig autóval utazunk, akkor bizony kiemelt jelentőséggel bír egy megbízható esőkabát, ami ráadásul kis helyen is elfér.

Pénztárca és telefontartó egyben: praktikusság a mindennapokban

Nem csak az esős időszakra érdemes felkészülni, hanem azok a kiegészítők is kiváló döntésnek számítanak, melyek leegyszerűsítik életünket és praktikusan szolgálják a hétköznapok kényelmét. A pénztárca és telefontartó egyben lehetővé teszi, hogy együtt vigyük magunkkal a két nélkülözhetetlen holmit, és biztosan ne maradjon otthon egyik sem a reggeli rohanásban. Végleg elfelejthetjük annak kellemetlenségét is, amikor hiába keresgéljük a táskában a telefont, valahogy mégsem találunk rá arra. A pénztárca és telefontartó egyben kitűnő választásnak bizonyul akkor, ha praktikus, hasznos reklámajándék mellett szeretnénk letenni a voksot.

Összecsukható bevásárlótáska: vége a cipekedésnek!

Sokan ismerjük azt a helyzetet, amikor egy-egy nagyobb vásárlás után megannyi szatyorral egyensúlyozva igyekszünk túlélni a tömegközlekedés kihívásait. Az összecsukható bevásárlótáska viszont egyszerűen magunkkal vihető bárhová, és kényelmesek elférnek benne a beszerzett holmik. A reklámajándékként szolgáló termék nagy népszerűségnek örvend, hiszen leegyszerűsíthető vele a bevásárlás és egyúttal környezetbarát módon a nejlonszatyrokat is elfelejthetjük.