Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egyre divatosabb a kreatív céges ajándék készítése!

2017-06-24

Ha az emblémázható ajándékok kerülnek szóba, akkor nem csak a reklámajándékokra szoktunk gondolni, hanem azokra a meglepetésekre is, melyeket üzleti partnereinknek kívánunk adni. Az év folyamán több olyan alkalom is adódhat, amikor hasonló ajándékokkal kedveskedhetünk ügyfeleinknek, vagy partner cégek szakembereinek, vezetőinek. A kreatív céges ajándék természetesen magába hordozza a kedvességet és az odafigyelést, de szerepe nem elhanyagolható a céges image építését illetően sem. Ennek megfelelően nagyon fontos, hogy a kreatív céges reklámajándék kiváló minőséget képviseljen.

Egyre divatosabb a kreatív céges ajándék készítése!

Céges reklámajándék nagykereskedés prémium kategóriás darabokkal

Számos tényező függvényeként alakul az, hogy a sokféle kreatív céges ajándék közül melyikre esik majd választásunk. Döntő lehet a tevékenységi terület, de akár kifejezetten olyan termékeket is választhatunk, amelyek egyértelműen szabadidős célokat szolgálnak. Az irodában használatos darabok örök favoritnak számítanak, hiszen igen nehéz mellélőni velük. Egy elegáns üvegóra, vagy a földgömb alakú papírnehezék éppen úgy kimagasló színvonalat képvisel, mint a hangszóróval kombinált hangulatvilágítás, vagy a különféle bőr mappa szettek. A gyakran úton levőknek a fekete, prémium kategóriás pilótatáska, vagy a divatos utazó bőrönd garantált örömet szerez kreatív céges ajándék gyanánt.

Kreatív céges ajándék karácsonyra

Kreatív céges ajándék segítségével megköszönhetjük az együttműködést annak évfordulója alkalmából, de a névnapokat vagy a nőnapot is érdemes szem előtt tartani. Ha sorra kívánnánk venni azokat az alkalmakat, amikor a legtöbben a céges ajándékok mellett döntenek, akkor a karácsony minden valószínűség szerint vezetné a listát. A karácsonyi ajándék céges partnereknek sokkal többet elmond az odafigyelésről, mint az, ha csak egy üdvözlőlappal, vagy rosszabb esetben emailben igyekeznénk megemlékezni az alkalomról.

Sokféle kimagasló színvonalú kreatív céges ajándék közül választhatunk, de nagyon fontos, hogy ügyeljünk arra, kit szeretnénk meglepni. Ugyan az üzleti kapcsolatokban sokszor nehéz eldönteni, vajon minek örülne a partner, de ha nyitott szemmel járunk a világban, ránézünk néha közösségi oldalára, vagy óvatosan puhatolózunk közös ismerősnél, akkor sikerülhet valóban megfelelő meglepetést választani. Ha mindezek a praktikák nem kivitelezhetőek, akkor is vannak olyan darabok, melyekkel lehetetlenség mellélőni.

A férfiak kivétel nélkül rajonganak a minőségi elektronikai termékekért, a nők pedig a lakásdekorációs eszközök, vagy a színvonalas irodai szettek rajongói. Ha a legmagasabb árkategória mellett döntünk, a kreatív céges ajándék akkor is sokszorosan megtérül az üzleti kapcsolatok és a céges image alakulásának tekintetében.