Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egyedi kulcstartó többféle méretben és színben

2017-05-28

Kevés praktikusabb megoldás létezik reklámajándék választás során,mint azok az apró, de nagyon hasznos dolgok, melyek bármelyikünk számára jól jönnek a mindennapokban. Az egyedi kulcstartó remek választásnak bizonyul akkor, ha nem szeretnék sokat költeni, mégis egy szinte állandóan jelen levő felületet kívánunk reklámozási céllal kihasználni. Kulcstartót szinte kivétel nélkül mindenki használ. Nemcsak a hétköznapokban van szükség rá, de szállodákban, wellness komplexumokban és hasonló közösségi intézményekben is jól jönnek a megkülönböztetéssel ellátott kulcsok.

Egyedi kulcstartó többféle méretben és színben

Nyakba akasztható kulcstartó készítés olcsón

A kulcsokkal kapcsolatban gyakori probléma szokott lenni az, hogy nem rendelkezünk megfelelő hellyel, hogy magunkkal vigyük, mégis megbízhatóan szeretnék tárolni azokat. A nyakba akasztható kulcstartó akár emblémázható kivitelben is megrendelhető, a strapabíró megoldásnak köszönhetően pedig mindig gond nélkül hozzáférhető lehet a szükséges kulcs. A leginkább elterjedtnek azonban még mindig a kulcscsomóra helyezhető egyedi kulcstartó bizonyul, amely kis helyen elfér, ráadásul a különböző színeknek köszönhetően egyszerűen elkülöníthetőek egymástól az egyes kulcstípusok.

Bevásárló érme kulcstartó a praktikusság jegyében

Ma már szinte lehetetlen bevásárolni anélkül, hogyne vinnénk magunkkal a legtöbbször pénzérmével működő bevásárlókocsit. A tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint éppen akkor nincsen nálunk megfelelő címletű pénzérme, amikor arra szükség lenne. Senki nem szeret várakozni egy szimpatikus vásárlóra, aki majd felváltja az összeget, de a pénztárosnál történő váltás is plusz időt vesz igénybe. Ma már bevásárló érme kulcstartó mellett is letehetjük a voksot, mely kifejezetten hasznos eszköznek bizonyul a mindennapokban. A szakemberek azt javasolják minden reklámajándék készíttetés előtt álló számára, hogy feltétlenül olyan eszköz vagy kiegészítő mellett érdemes dönteni, amelyet leendő tulajdonosa praktikusan tud használni. Ennek oka egészen egyszerű, ugyanis csak így váltja be a reklámajándék a hozzá fűzött reményeket.

Ha szeretnénk folyamatosan jelen lenni a hétköznapokban a cégünkre utaló elérhetőséggel vagy emblémával, akkor nagyon fontos, hogy ehhez a megfelelő reklámajándék ott válasszuk. A megoldás egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban, hiszen a hagyományos hirdetési formákkal összehasonlítva jelentősen kevesebb költséggel megvalósítható.