Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egyedi céges ajándék gyerekeknek, ami biztosan örömet szerez

2018-02-12

Az ideális ajándékot keresi a gyerkőcök számára? Ha céges meglepetésekről van szó, akkor nem mehetünk el a legkisebbek mellett sem. Különösen így van ez akkor, ha a célcsoport közülük, vagy a gyermekes családok népes táborából kerül ki. Az egyedi céges ajándék gyerekeknek minden korábbinál szélesebb választékban érhető el, és ha a korosztálynak megfelelően választunk, azzal biztosan nem lőhetünk mellé. De mégis melyik emblémázható játék lenne az ideális? Mennyire fontos a minőség? Érdemes-e prémium kategóriát választani, s ha igen, akkor milyen esetekben? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Egyedi céges ajándék gyerekeknek, ami biztosan örömet szerez

Egyedi céges ajándék gyerekeknek: fókuszban a minőség

Ha ajándékozásról van szó, akkor nem lehet elégszer elmondani, hogy érdemes olyan fajtákat választani, amelyeket mi magunk is szívesen kapnánk. Habár a plüssállatok időszakából már valószínűleg kinőttünk, de van egyfajta elképzelésünk arról, hogy milyen minőség az, ami számunkra is megállná a helyét. Alapvetően elmondható, hogy a leginkább kedvelt meglepetések megfizethető áron kihozhatóak, ám vannak olyan alkalmak, amikor megéri a prémium kategória mellett dönteni. Céges partneréről jól tudja, hogy családos ember? Egy drónnal, csocsóasztallal, vagy a városban kiválóan használható rollerrel biztosan nem lőhetünk mellé.

Egyedi céges ajándék gyerekeknek a sportosság jegyében

Az aktív testmozgás már a gyermekek számára is rendkívül fontos, és a bennük rejlő energiabomba meg is követeli, hogy napi rendszerességgel mozogjanak. Míg azonban felnőttként a konditeremben rójuk a kilométereket, addig a gyerkőcök ennél sokkal kreatívabban és szórakoztatóbban aktivizálják magukat. Az ugráló kötél, a tollaslabda szett, a labdák és a különféle strandjátékok garantáltan jó kezekben lesznek a gyerkőcöknél. Az egyedi céges ajándék gyerekeknek akkor állja meg igazán a helyét, ha a kicsik előszeretettel használják majd azt a jövőben, ezzel a rajta elhelyezett logót, feliratot népszerűsítve.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyermekek korosztálytól függetlenül nagyon kedvelik a plüssállatokat. A többféle színben, megjelenéssel és méretben elérhető állatkák elláthatóak a kívánt emblémával, ezzel megvalósítva a korábbi marketing elképzeléseket, méghozzá kedvező áron. Arra mindenképpen figyelj, hogy olyan ajándékkal készülj a gyermekeknek, mely a céges image építésében segítségedre lesz, és minőség tekintetében nem hátráltat majd.