Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egyedi ajándék készítés

2013-10-18

Ajándékot vásárolni mindenki tud, de az egyedi de az egyedi ajándék készítése sokáig azok kiváltsága volt, akik ehhez megfelelő kézügyességgel, kreativitással, türelemmel és nem utolsós sorban szabadidővel rendelkeznek. Az egyedi, személyre szóló ajándék megmutatja a megajándékozottnak, hogy mennyire ismerjük, mennyire fontos ember számunkra.

Egyedi ajándék készítés

Az egyedi ajándék mindig kellemes emlék, az egyetemi csoportképünkkel ellátott bögrepéldául jobban a szívünkhöz nő, mint egy tucatbögre a „legjobb barátnő” felirattal. Manapság egy igazán személyes ajándékhoz nem szükséges más, csak a tökéletes ötlet. Legyen szó gravírozott tollról, feliratos bögréről vagy fényképes pólóról, nincs más dolgunk, mint egy kicsit kreatívnak lenni, minden mást a gyártó végez el helyettünk.

Egy pár hímzett törölköző kiváló ajándék lehet friss jegyeseknek, míg a vállalkozását éppen elindító barátnak például egy emblémázott bögrével szerezhetünk kellemes és egyben büszke perceket.

Az egyedi ajándék azt mutatja a másik félnek, hogy valóban törődünk vele, akkor is, ha nem a saját két kezünkkel készítjük el például a kedvenc színeiben játszó, egyedi nyakpántot.