Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egy ajándék, amelynek lángja sosem hagy alább

2021-08-27

Bizony, bizony, jól gondolod: a gyertyákról és illatosítókról lesz szó. Na, nem akarunk becsapni, sajnos örök lángú gyertyával nem tudunk szolgálni, de bízunk benne, hogy mécsestartó, gyertya és illatosító kínálatunk kárpótol a kicsit átverős címért.

Egy ajándék, amelynek lángja sosem hagy alább

Az illat a lélek kapuja

A jó illat azonnal hat érzelmeinkre, ugyanis egyik érzékelés sem hat olyan gyorsan és nem is vált ki olyan intenzív élményt, mint a szaglás. Biztos voltál már olyan helyzetben, hogy beléptél egy helyiségbe és az első kérdésed az volt a tulajdonoshoz, hogy ‘Atyaég, mi ez az isteni illat?” Egy-egy illat hatására különböző érzelmek, emlékek, asszociációk rohamozhatnak meg minket, vagy csupán eszünkbe jut, hogy de jó lenne nekünk is vásárolni egy ilyen illatgyertyát vagy illatos mécsest.

 

Az orrunknál fogva vezetnek minket – avagy mi fán terem az illatmarketing

Gondoljunk csak az “ősi illatmarketingre”, amikor még nem tudatosan történt az efféle értékesítés. Megkívánod a frissen sült, ropogós kenyeret, a belül puha, kívül félbarnára sült vajas kiflit, ha elsétálsz egy pékség előtt, ahol épp kivették a pékárut a sütőből? Naná, hogy igen… A csokoládé boltok mennyei csalogató illatáról, egy borospince hűs, fanyar illatáról, vagy a parfümériák bódító aromájáról már ne is beszéljünk! Ezek a dolgok, mind érzékeinkre hatnak, és le merjük fogadni, hogy amíg a felsorolást olvastad bekúsztak lelki szemeid elé a helyszínek. Na, ugye, hogy működik az illatmarketing?

Napjainkban is jelen vannak természetesen a fent felsoroltak, azonban már jó ideje alkalmazzák az illatokat a ruha-, cipő-, és táskaüzletek is. Ezeken a helyeken több vásárló fordul meg és többen is térnek vissza, ugyanis a kellemes illatok az exkluzivitást, a fontosság érzését nyújtják, azt, hogy “itt minden a vevőért van.”

 

A siker illata

Ha illatozó reklámajándékaink közül választasz, garantált, hogy nem nyúlsz mellé, mutatjuk is mikor, mit ajánlunk.

  • A színes egyéniségeknek: Ha nem szereted az egyhangúságot Sioko gyertyáinkat ajánljuk, ugyanis 8 különböző színben tudod őket beszerezni.
  • Ha az illat a lényeg: Shiva gyertyáink kaphatóak vanília, narancs és csokoládé illatban – ez a három illatgyertya a legnépszerűbb az illat-listán.
  • Ha többet akarsz – Amennyiben nem éred be csupán az illatgyertyákkal javasoljuk neked a gyertya szettet, amelyben találsz mécsestartót, mécsest, füstölőt és füstölőtartót is. Ez kapható narancs, eper, és óceán illatban.
  • Autórajongóknak készül a csomag? Nem probléma! – 21 különböző, intenzív illatú, designos autóillatosítóból válogathatsz.
  • Exkluzív, letisztult ajándékot keresel? – Akkor a Lani gyertya lesz a megoldás, amely elegáns külsejével és finom illatával azonnal elvarázsol.