Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Egészséget ajándékba

2014-11-24

Egyre komolyabb kutatások-felmérések folynak arra vonatkozóan, hogy a munkáltatóknak milyen hatalmas veszteségeket okoz a dolgozóik betegeskedése. Ezért egyre több cég HR osztálya szentel egyre több gondolatot annak, hogyan óvhatnák meg dolgozóikat, akár a mindennapos egészségromboló hatásoktól, akár a szezonális fertőzési veszélyektől.

Egészséget ajándékba

Az egészség számtalan formában jöhet

Miért ne adjon a cég ajándék formájában különféle betegségmegelőző-egészségmegóvó termékeket? A dobozos vitaminok és táplálékkiegészítők ajándékcsomagban való ajándékozása a legminimalistább változata ennek a gondolatkörnek. Nagy dózisú C-vitamin, D-vitamin egész évben hozzájárul a szervezet energiájának fenntartásához, a különféle multivitaminokkal, antioxidáns-komplexekkel a munkatársak általános állapotának javításához járulhatunk hozzá. Az egészségmegőrzést öltöztethetjük kellemes formába is a különféle, kiváló hatással bíró gyógyteák (gyógytea kollekciók) átnyújtásával. Gyömbér, hibiszkusz, zöld tea ilyen-olyan ízesítéssel vagy párosítással, roibos, bodza, hársfa – mind az embert próbáló kemény téli időszak „testőrei”.

Napjainkban a legkülönfélébb zöldségekről kiáltják ki egymás után, hogy minden baj ellenszere, csodaszer és meg fogja menteni a világot, így nem csoda, hogy ezek sorban felkerültek kapszulázott vagy porított formában a bioboltok polcaira.Ugyanígy a különféle hidegen sajtolt olajak – amelyekben egyébként hazánk bővelkedik – szintén nagyon finom és hatékony őrei egészségünknek. Ezekből egy-egy válogatás segítségével változatos és különleges salátákat készíthet otthon a megajándékozott, és máris elvettük az „egészségmegőrző” felhangját a dolognak.

Ajándékozzunk pihenést, felüdülést

Masszázsbérlet, csontkovácshoz, hangtál-terpautához szóló beutaló, sóbarlangi belépő... Egyszerre élmény és egészségmegőrzés. Ha tisztában vagyunk vele, hogy stresszes a cégünknél végzett munka, adjunk alkalmazottainknak nyugalmat ajándékba! De hasonló hatással lehet egy hangversenybérlet, céges színházlátogatás, kiállítás vagy könyvutalvány is.