Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Design falióra, a stílusos lakberendezési elem

2016-04-19

Reklámajándékok kapcsán azt szokták hangsúlyozni a szakemberek, hogy érdemes a praktikus darabok mellett letenni a voksot, melyeket a megajándékozottak biztosan használni is fognak. Nem csak az utcán vagy a munkahelyen hasznos reklámajándékok bizonyulnak azonban kitűnő választásnak, hanem azok is, melyekkel az otthont tehetjük kényelmesebbé, stílusosabbá.

Design falióra, a stílusos lakberendezési elem

Nem véletlen, hogy a design falióra iránt egyre többen érdeklődnek, hiszen segítségével egy igényes darabbal gazdagodhat a lakás, ráadásul a kívánt marketing cél is megvalósítható ilyen módon. A design falióra kínálatban sokféle stílus helyet kap, ráadásul egyedi grafikával is készíttethető falióra. A nappalitól kezdve a gyermekszobán keresztül egészen a konyháig megtalálhatóak azok az órák, melyek megjelenésüket illetően is maximálisan passzolnak a helyiséghez.

A klasszikus óra-stílus mellett egyénileg összeállítható, vagy például egészen különleges bambuszból készült darabok is helyet kapnak a design falióra kínálatban, így mindenki megtalálhatja azt, amely ízlésének, vagy éppen cége tevékenységi körének a leginkább megfelel.

Ez a reklámajándék azért is örvend nagy népszerűségnek, mert minden lakásban szükség van rá, így biztosan használatban lesz, ráadásul a tapasztalatok szerint hosszú időn keresztül.

Napjainkban, amikor igencsak meggondolandó, hogy milyen célra költünk céges pénzből, remek választásnak bizonyulnak a reklámajándékok, hiszen egyszerre építhető segítségükkel a céges image, és gondoskodhatunk ugyanakkor a kínált termékek, szolgáltatások minél szélesebb körökkel történő megismertetéséről.