Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Csomagolunk és maradunk

2015-11-24

Bármilyen gondosan is választottuk ki az ajándékot, ha nem megfelelően „tálaljuk” simán agyonvághatjuk a meglepetést. Fordítva is igaz a helyzet, ha nem sikerült olyan nagyon átütő ajándékot találni, egy ötletes csomagolással sokat menthetünk a helyzeten. A csomagolás megtekintése, és szépen lassan, aprólékos gonddal való kibontása ugyanis hozzá tartozik a „megajándékozottság” öröméhez, fokozza, esetleg nevetéssel fűszerezi a meglepetés izgalmát.

Csomagolunk és maradunk

Nézzük, mi mindenbe csomagolhatjuk a gondosan kiválasztott tárgyakat, mivel tehetjük emlékezetessé az ajándékozást! Nem maradhatnak ki a vizsgálódásból a kísérők (ajándékkártya, kísérőlap), hiszen az ő feladatuk továbbítani az üdvözletünket, jó kívánságainkat, azaz személyessé tenni az ajándékunkat.

A céges ajándékozás során a csomagolópapíroknál előnyösebb választást képviselnek a különféle táskák és tasakok, hiszen ezekbe csak bele kell tenni az ajándékot, nem kell hajtogatni, ragasztani stb.. Az elkészült pakk kevésbé érzékeny a szállítás során, és a füles tasakok azért is praktikusak, mert ha több ajándékot viszünk, könnyen megfoghatjuk őket. Ugyanakkor nagyon oda kell figyelni arra, hogy mennyi súlyt bírnak el, illetve hogy sehol ne szúrhassa át, szakíthassa őket el a bennük rejlő tárgy.

Egyre közkedveltebbek az előre gyártott ajándék tasakok, amelyek szép fényes és nagy grammsúlyú papírból készülnek. Számtalan felületi dekorációval kaphatóak, így sugározhatnak meghitt, emelkedett, vidám, esetleg vicces hangulatot is.

A természetesség jegyében egyre gyakoribbak a jutából, textilből vagy lenvászonból készülő ajándékos zsákok, tasakok, szatyrok is. Ezeknek nagy előnye, hogy a megajándékozott akár úgy is dönthet, hogy újra felhasználja őket a háztartásában. A szép, ízléses textilzsákok retró vagy vintage hangulatot adnak az ajándéknak, és kiválóan kísérhetőek szintén a természettől kölcsönzött dekorelemekkel (fenyőág, toboz, dió, egyéb termések).

Több ajándékgyártó kínálatában találhatunk karácsonyi bevásárló szatyrokat, amelyek készülhetnek magas minőségű, igényes megjelenésű, vastag nejlonból, vagy akár műszálas textilből is. Mindkettő tovább használható a mindennapi bevásárlások során, környezettudatosságot és praktikusságot sugallnak az esztétikus és minőségi külső mellett.

Folytatjuk az ajándékkísérőkkel és egyéb kiegészítőkkel!