Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Cool reklámajándék

2019-09-07

A reklámajándék valódi ereje abban rejlik, hogy használva van. Az a termék, ami valamelyik szekrény mélyén porosodik vagy éppen a pincében várja a sorsát megannyi emblémázott toll, sapka és jegyzettömb társaságában, nos nem érheti el a célját. Hiszen mikor juthat igazán főszerephez cége? Ha az emblémán keresztül mindenhol ott van: például utazások alkalmával, amikor a szabadidő eltöltése a legfontosabb. De mégis akkor milyen kelléket érdemes preferálnia, ami beváltja a hozzá fűzött céges reményeket? A hűtőtáska talán az egyik legmenőbb ötlet, amit a reklámajándékozás területe látott. Hogy miért?

Cool reklámajándék

Azért, mert mindenki rajong a mobilizálható, hordozható enyhülésért. Nincsen annál nagyobb kegy, mint amikor a nyár fűtötte kánikulában váratlanul előránthat egy üveg jéghideg vizet vagy éppen egy kellemesen hűvös szendvicset. A tikkasztó pillanatok enyhülést hozó kompenzációja minden pénzt megér. Nem véletlen, hogy rövidebb-hosszabb utak egyszerűen nem telhetnek el úgy, hogy egy hűtőtáska ne figyeljen az anyósülés előtt vagy éppen a csomagtartóban. Miért ne aknázná ki a táska felületében rejtőző előnyöket? Kiváló helyet találhat vállalata emblémájának, logójának, miközben olyan ajándékkal lepheti meg partnereit, ami egyrészt nem elcsépelt, sablonos és unásig ismételt, másrészt maximálisan praktikus, sőt rajongásig hasznos.

A telitalálatos reklámajándék túlmutat a szokásos megoldások világán!

Érdemes nagyot álmodnia, mert a bátorsága hamar meghozza mézédes gyümölcsét. A hűtőtáska vagy éppen hűtőzsák az év egészében jó szolgálatot tehet, mert a szendvicsek például télen sem viselik jól az autó fűtését, és tavasszal, ősszel a már vagy még tartó hőhullámok idején is kezestárssá avanzsálhat. A zsák előnye, hogy pikkpakk vállra kapható, a szállítása tehát roppantul egyszerű, ráadásul kezes kialakításának hála jócskán megtömhető. Persze a táska mobilizálása sem jelenthet akadályt, de tény, hogy a komolyabb súlyok elcipelése háton sokkal jobban tolerálható, mint kézben.

A reklámajándék milyensége megmutatja kreativitása mértékét!

Céges partnerei, ügyfelei, tehát mindazok, akik joggal számíthatnak hűsítő ajándékra öntől, a meglepetés láttán azonnal elkönyvelhetik, hogy vállalata mennyire kreatív, mennyi időt és energiát szánt arra, hogy rátaláljon a tökéletes alternatívára, ami kimondva-kimondatlanul azt is jelzi, hogy mennyire figyel oda a megajándékozottakra. Ezért érdemes mindent beleadnia az ötletelésbe és a megvalósításba.