Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges karácsonyi program ötletek: ne maradjon el az ajándék!

2018-11-26

Az év végéhez közeledve rendszerint megszaporodnak teendőink és a magáncélú ajándékozás mellett a céges rendezvények is fókuszba kerülnek. Minden cégnél más szokások uralkodnak. Van, ahol a munkatársak kihúzás alapján adnak meglepetést egymásnak, de sok helyen a cég részéről adott ajándékcsomagok is gyakran képezik az ünnepre hangolódás részét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a céges karácsonyi program ötletek is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen közelebb hozzák egymáshoz az alkalmazottakat és javítható ilyen módon a cég iránti lojalitás is.

Céges karácsonyi program ötletek: ne maradjon el az ajándék!

Melyek a leginkább kedvelt céges karácsonyi program ötletek?

Az év utolsó munkanapján, vagy az ünnepek előtti hetek záróakkordjaként gyakran kerülnek megrendezésre céges party-k. A cég jellegétől, méretétől és a rá szánt összegtől függetlenül az állófogadások, az ajándékozással egybekötött vacsorák és zenés összejövetelek legalább olyan kedveltek, mint például a csapatépítő tréningek és az élmény jellegű meglepetések. A szabaduló szobás játékok, a szélcsatornás lebegés vagy például egy különleges helyszínen szervezett étkezés garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

Milyen az ideális karácsonyi ajándék munkatársnak?

Nem ritka, hogy az alkalmazottak egymás között is apró ajándékkal kedveskednek egymásnak, de ez a cég részéről a munkatársak irányába is bevett szokás. S hogy milyen a minden szempontból megfelelő karácsonyi ajándék munkatársnak? Elsősorban azt célszerű szem előtt tartani, hogy milyen viszony fűz a másikhoz, s ennek függvényében választani a széles kínálatból. A céges meglepetések gyakran kapcsolódnak a tevékenységi körhöz, vagy akár egy emblémával ellátott ajándékokat tartalmazó csomag is remek döntés lehet.

Legyen szó akár a céges karácsonyi program ötletek közötti keresgélésről, akár az ideális meglepetés megtalálásáról, érdemes időbe nekikezdeni a dolognak. Az év utolsó hetei rendszerint villámgyorsan eltelnek, így hasznos a halogatás helyett inkább korábban elintézni az ajándékok beszerzését vagy a szükséges rendezvényszervezést. Akár céges keretek között is beleférhet a személyes ajándékozás, és persze ne feledkezzünk meg az üzleti partnereknek szánt meglepetésekről sem. Ez utóbbi esetében azonban célszerű szigorúbb keretek között választani ajándékot, kerülve a túlzott személyeskedést és ezzel együtt a kínos pillanatokat.