Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges karácsonyi ajándék ötletek

2013-11-25

Igazából, ha reklámajándékról, ha szóróajándékról van szó, mindig szeretnénk olcsón megúszni, még akkor is, ha a Karácsony kerül a középpontba. Ennek oka lehet a céges pénzügyi keret, egy előzőleg már rosszul sikerült marketing kampány, előzőleg kevesebb ügyfelet hozó reklámajándék kampányok.

Céges karácsonyi ajándék ötletek

De mi a helyzet a céges Karácsonyokkal? Amikor elsősorban cégen belül kell a munkatársakat, középvezetőket, az egyszerű munkásembert megajándékozni. Általában a néhány fős cégek nem számolnak a céges ünnepi ajándékokkal, holott a 4 fős vállalkozás is egy közösség, amin belül tartalmat kell adni az ünnepeknek, és a Karácsony szerencsére a mai napig olyan ünnepünk, ami a legjobban képes összekovácsolni az embereket. Márpedig nem tagadhatjuk, hogy a hatékony munkavégzéshez szükséges egy egységes csapat, még akkor is, ha csapaton belül vannak hierarchikus rétegződések.

Felvetődik a nagy kérdés, mit válasszunk céges karácsonyi ajándéknak?

Általában ez a kérdés hosszas huzavona után szokott eldőlni! Az előnyös mindenképpen az, ha egyazon csapaton belül azonos ajándékot kapnak a munkatársak. A vezetésben, felsővezetésben dolgozóknak érdemes árban és termékben eltérő ajándékot választani, egy díszdobozba vagy karácsonyi mintás papírtáskába csomagolt elegáns gyapjútakaró, adventi naptár, vagy egy különleges LED gyertya méltó lehet erre. A lényeg minden esetben, hogy a karácsonyi hangulat átjárja az ajándékozási gesztust.

A munkatársak számára szánt céges ajándékozást lehet akár humorosra is venni. Férfiaknak Mikulás sapka, nőknek Mikulás harisnya!

A karácsonyi hangulatot azonban mi sem hozhatja el jobban a munkahelyre, mint a különféle több darabos gyertya szettek, illatgyertyák ajándékozása, emellett számos apró, az ünnephez köthető ajándékból tudunk emblémázott reklámajándékot készíteni!

Ehhez csupán ide kell kattintani!