Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges egyedi reklámajándékok – amit ne ajándékozzunk

2011-11-15

Most már, ha akarjuk, ha nem itt a karácsony. Azok a cégek, amelyek még nem kezdték el az év végi szóró ajándékokat, vagy céges egyedi ajándékokat kiválasztani, azok bizony jobb, ha egy sebességgel feljebb kapcsolnak.

Céges egyedi reklámajándékok – amit ne ajándékozzunk

A kiválasztott reklámajándékok emblémázása bizony időigényes munka, nem minden esetben lehet egyik napról, a másikra elvégezni.

Ám amiért tulajdonképpen ismét billentyűzetet ragadtam az, az, hogy ebben a rohanó, időt szorongató helyzetben hajlamosak lehetünk elkapkodni az egyedi céges ajándékok kiválasztását.

Jól tudom, ünnepek táján a legtöbb szakmai blog, és a legtöbb jó tanács arra épül, hogy mit ajánljanak egyedi reklámajándék címszóval.

Nos, én inkább arra teszem a hangsúlyt, hogy mit NE válasszunk egyedi céges ajándéknak.

Elég keskeny a határ, egy szóró ajándékot is lehet egyediesíteni, de egy ajándékszett, egy komplexen összerakott ajándékcsomag, vagy nagyobb értékű ajándék már kevésbé állja meg a helyét szóró ajándékként. Egyrészt az ajándék ára miatt nem optimális választás, másrészt épp attól szóró ajándék, hogy nem visel magán semmilyen egyedi jegyet, így bárkinek ajándékozható.

Ha túl későre is hagyja az év végi céges reklámajándékok kiválasztását, akkor sem szabad a minőségiről, és az alkalomhoz illőről elfelejtkezni.

Amitől egyedivé tehet egy reklámajándékot nem feltétlenül az, hogy mindenkinek különböző ajándékot választ. Egyedivé tehető azzal is, ha egyforma ajándékokat névre szólóan gravíroztat, emblémáztat, hímeztet. Attól függően, hogy az adott ajándéknak milyen emblémázási eljárás javasolt.

A jól teljesítő munkatársak névre szóló mikulássapkája, ugyan az év végi céges bulin jól mutat, és vicces kalandnak számít, de egyedi céges ajándéknak már valahol kevés lehet.

Lehetőség szerint kerüljünk minden olyan ajándékot, aminek szóró ajándék hatása lehet, ha olcsóbb is a választott ajándék, a csomagolás, egy díszes fa, vagy fémdoboz sokat nyomhat a latba.

Ha úgy érzi, késésben van a céges ajándékokkal, az 1001 reklámajándék weboldalon most 30%-os kedvezménnyel rendelhet.