Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándékok emblémázása flex nyomtatással

2014-06-03

A pólónyomtatásban az egyik legelterjedtebb technológia a flex nyomtatás, amellyel gumis tapintású, az anyagba simuló, vékony nyomat érhető el. A művelet során a céges ajándékon elhelyezni kívánt emblémát vagy szöveget egy plotter vágja ki a tartós, vasalható flex fóliából, majd ezt hőprés segítségével viszik rá az anyagra.

Céges ajándékok emblémázása flex nyomtatással

A flex nyomtatással készült textil ajándéktárgyak kifordítva mosva és hátulról vasalva sokáig megőrzik szépségüket. Hátránya, hogy színátmenetes minták nem nyomtathatók, és csak kevés színből álló minták előállításához használható. 

Milyen céges ajándéktárgyaknál használható?

Flex nyomtatással legfeljebb három színből álló minták, szövegek vihetők fel a textil (pamut vagy műszálas) alapanyagú céges ajándéktárgyra, például pólóra, sportmezre, pulóverre, munkaruhára. Ideális választás a flex abban az esetben, ha csak kis mennyiségű céges ajándéktárgyat rendelünk, illetve azokra más-más emblémát vagy különböző színű mintát szeretnénk. 

Mik az előnyei?

Flexszel magas minőségű nyomatok nyerhetők. Ideális megoldás vektoros grafikák és szövegek nyomtatására. A technológia segítségével intenzív, erős színek és éles kontúrok érhetők el. Előnye, hogy bármilyen színű alapanyagra nyomtathatunk vele. Az emblémázott céges ajándék nagyon jól tűri a mosást, nem kopik, és nem fakul; általában túléli magát a céges ajándék alapanyagát is. Kis mennyiség rendelésénél a flex olcsóbb és gyorsabb megoldás a szitanyomtatásnál. ᐧ