Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándékok emblémázása direkt nyomtatással

2014-06-14

Bizonyos cégek ajándékok emblémázása történhet direkt nyomtatással is, amely egy tintasugaras textilnyomtatási technológia. Előnye a szitanyomással szemben, hogy az egyes színeket nem kell külön felvinni az alapanyagra, hiszen a gépek ezeket egyszerre nyomtatják, így a művelet gyors és gazdaságos. Ezzel a technológiával fotók, rajzok és bonyolultabb grafikák is nyomtathatók. Nyomtatás előtt a céges ajándék alapanyagát egy áttetsző réteggel vonják be, amely az első mosáskor távozik. Az emblémázott ajándéktárgyak tartóssága érdekében azokat kifordítva ajánlott mosni, és magukat a mintákat nem szabad vasalni.

Céges ajándékok emblémázása direkt nyomtatással

Milyen céges ajándéktárgyaknál használható?

Az eljárás olyan textileken alkalmazható, amelyek legalább 60 százaléknyi pamutot tartalmaznak. Emblémázható vele a céges ajándéknak szánt póló, hosszú ujjú pulóver, zokni, konyharuha, lakástextil, szemüveg- vagy mobiltelefontok, illetve tolltartó.

Mik az előnyei?

A technológia előnye, hogy mivel egyszerre nyomtatja a színeket, igen gyors, és kis tétel megrendelése esetén is kedvező árú, így akár egyetlen darabot is kérhetünk a céges ajándéktárgyból. Szintén nagy előny, hogy akár bonyolultabb ábrákat, illetve színátmenetes mintákat is nyomtathatunk vele, valamint fekete alapanyagra is kerülhet fotó minőségű nyomat (több más technológiával fekete anyagra nem lehet nyomtatni). A nyomat tartós, a színek mosáskor nem fakulnak ki. Mivel nem keletkezik vastag gumis felület, az emblémázott ruhadarab kellemes viselet marad.